Are pistă DE ATERIZARE în faţa CASEI. Mărturisiri despre EXPERIENŢE de ZBOR de la cine NU te-ai AŞTEPTA / VIDEO

Are pistă DE ATERIZARE în faţa CASEI. Mărturisiri despre EXPERIENŢE de ZBOR de la cine NU te-ai AŞTEPTA / VIDEO

Cea mai mare pasiune a lui este pilotajul şi tocmai a povestit care au fost cele mai memorabile zboruri ale sale, de când pilotează.

Conform BANG Showbiz, actorul John Travolta este este proprietarul a patru avioane cu reacţie şi este celebru şi pentru că are o pistă de aterizare chiar în faţa casei sale din Florida.

Primul zbor singur

"Cel mai frumos zbor al meu a fost probabil primul zbor singur!", a declarat el cu ocazia celei de-a 11-a ediţii anuale a premiilor Living Legends of Aviation, desfăşurată în Los Angeles. "De fapt de fiecare dată prima oară este cel mai bine: primul meu zbor singur, primul zbor pe un avion cu reacţie, ş.a.m.d.", a mai susţinut el.

Ne puteți urmări și pe Google News

John Travolta avea cinci avioane — un Boeing 707 personalizat, trei avioane cu reacție Gulfstream şi un model cu reacţie Lear, dar a donat un avion de lux G-2 Gulfstream pentru Georgia Aviation Hall of Fame în 2012, în amintirea fiului său, Jett, care a încetat din viaţă în mod tragic în timpul unei vacanţe în Bahamas, în 2009. Travolta a primit premiul Living Legends Ambassador of Aviation în 2007.

<iframe src="//www.youtube.com/embed/5vHkTxavNNs" width="620" frameborder="0" height="418"></iframe>