Evenimentul Zilei > Actualitate > Are 29 de ani, arată bine, este celebră şi totuşi a rămas virgină
Are 29 de ani, arată bine, este celebră şi totuşi a rămas virgină

Are 29 de ani, arată bine, este celebră şi totuşi a rămas virgină

O atletă care va participa la Jocurile Olimpice de la Londra a făcut câteva dezvăluiri care au şocat opinia publică despre viaţa ei intimă. Cu toate că are 29 de ani, ea a ales să rămână virgină până acum.

Lolo Jones este dublă campioană mondială la 60 de metri garduri, are 29 de ani şi va reprezenta Statele Unite la Jocurile Olimpice de la Londra. Pe lângă toate astea, atleta arată şi foarte bine şi a făcut o serie de şedinţe foto în care chiar pune în evidenţă acest lucru.
În cadrul emisiunii Real Sport, de la televiziunea HBO, ea a făcut o serie de declaraţii destul de şocante pentru lumea în care trăim astăzi. Ea spune că este încă virgină pentru că nu crede în sexul înainte de căsătorie.
Atleta a mărturisit că este foarte greu să rămână virgină însă ea îşi doreşte un iubit, cu toate că este foarte greu să găsească unul care să se potrivească gusturilor ei.
“Să fii virgină este cel mai dificil lucru din viaţă. Mai dificil chiar decât să termini studiile la colegiu. La 22-24 de ani era încă drăguţ să fiu virgină,însă după aceea, de la 24 de ani până acum, nu a mai fost la fel. Cei mai mulţi te judecă pentru o astfel de decizie şi mulţi băieţi dau înapoi dacă le spun că sunt virgină", a declarat atleta în cadrul emisiunii.
Lolo Jones este creştină devotată după cum a declarat chiar ea. În timpul antrenamentelor ea ascultă muzică religioasă pentru a se relaxa.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: