Evenimentul Zilei > Politica > Apocalipsa după Andrei Caramitru. „Strategi de doi bani cu creier de babuin”
Apocalipsa după Andrei Caramitru. „Strategi de doi bani cu creier de babuin”

Apocalipsa după Andrei Caramitru. „Strategi de doi bani cu creier de babuin”

Rămas fără activitate după ce Dan Barna nu a mai avut nevoie de serviciile sale, fostul consilier Andrei Caramitru continuă să facă valuri pe Facebook.

Membru vocal al USR, Andrei Caramitru a răbufnit după anunțul PNL de a-l coopta în rândurile liberalilor pe Mihai Chirică, primar de Iași și fost lider social-democrat!

Pentru Caramitru, „transferul” lui Chirică echivalează cu o nouă alianță USL. Iată ce a scris acesta pe contul personal de Facebook:

„Inteligenții de la peneleu. Dacă tot îl iau pe Chirică la ei. Bre – luați și pe Firea. Că s-a certat cu Dragnea și ceva voturi aduce. Și luați și Organizația PSD Teleorman. mă rog nu s-au certat cu Livache. Dar se dezic dacă le cereți. Și aduc voturi!!!! Sigur 60% vă aduc acolo. Hai măi băieți. Hai cu fuziunea cu PSD ce naiba. Că sunteți prieteni cu Ciolacu, cu Tudose, cu Ponta, cu toți ce naiba. Că e chin altfel. Hai cu feseneul useleul 2020. Hai un pic de curaj. și după Închideți Internetul. Ce naiba – și chinezii și rușii și turcii au făcut-o. E ușor. Și gata ați rezolvat-o. Realitatea e – credeți voi că ați rezolvat ceva, strategi de 2 bani. Cu creier de babuin. Va veni și apocalipsa voastră. E doar o problema de timp. Plus minus 2 ani”.

Miercuri, într-un comunicat de presă, Mihai Chirică a anunțat că intră în tabăra liberală, iar drumul său politic va continua alături de Klaus Iohannis, președintele României.

Ulterior, premierul Ludovic Orban a declarat că Mihai Chirică va candida pentru un nou mandat la Primăria Iași din partea PNL.