Evenimentul Zilei > Actualitate > Apartamentul în care te pierzi. Cum arată o locuință de peste 30 de milioane de dolari
Apartamentul în care te pierzi. Cum arată o locuință de peste 30 de milioane de dolari

Apartamentul în care te pierzi. Cum arată o locuință de peste 30 de milioane de dolari

Un luxos apartament de 1.000 de metri pătrați din New York a fost scos la vânzare cu 32 de milioane de dolari acesta fiind cel mai mare preț solicitat pentru o locuință în cartierul Brooklyn.

În apartament locuiesc doar două persoane: Stuart Leaf, fondatorul fondurilor de investiții Cadogan Management, și soția sa, Claire.

Conform declarațiilor acestora, motivul vânzării este legat tocmai de dimensiunile neobișnuit de mari ale apartamentului. El a povestit în ”Wall Street Journal” că într-o zi a primit un telefon de la consoarta sa care îl întreba când va reveni acasă. Nu băgase de seamă că el sosise de trei ore, a spus, în glumă, milionarul american.

Amplasat într-un fost depozit de pe cheiurile din New York, actualul apartament a rezultat din unirea altor trei, situate la etajele 10, 11 și 12 ale imobilului. După amenajările făcute de familia Leaf, locuința are 14 încăperi, între care șase băi și o cameră de zi. Proprietatea mai este dotată cu o cameră pentru vinuri, în care sunt depozitate 3.500 de sticle, o sală de proiecții și o alta pentru sport, în care există și un panou de escaladă.

La toate acestea se adaugă o terasă de 23 de metri pătrați, de unde se pot admira Statuia Libertății, podul Brooklyn și Manhattanul, scrie Agerpres.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: