Ținutele pline de imaginație și sclipici au atras privire curioșilor care au crezut că se dă o petrecere de Halloween! Extravaganța a atins cote maxime, cu rochii ample, bărbați pe tocuri, invitați cu cagule pe față și simboluri religioase opulente.

Iată ingredientele care au contribuit la succesul celei mai aşteptate petreceri a sezonului, desfăşurată într-un spaţiu reinventat total pentru acest eveniment. Am văzut ultima revelație în materie de cizme over-the-knee Versace (J.Lo făcea furori în ele, pe Instagram, acum mai puțin de o lună), câteva perechi de Triple S de la Balenciaga, cagule Gucci și D&G, borsete și sandale Prada, dar și Louboutin-i purtați cu ținute concepute de designeri români inspirați.

Vedetele au mizat pe creații autohtone

Andreea Bănică și Andra Andreescu și-au etalat sânii în decoltee abisale, în timp ce Andreea Bălan a strălucit, la propriu, mai slabă ca niciodată, în ciuda sarcinii care a intrat în al doilea trimestru. Carmen Simionescu, fiica lui Adi Minune, și-a reinventat look-ul pentru acest eveniment, a purtat bob și o rochie plină de volane.

Cel mai „tânăr” cuplu

Proaspăt „eliberată” de căsătoria cu fostul mare tensiman Ilie Năstase, Brigitte Năstase și-a etalat formele retușate la brațul proaspătului logodnic, Corneliu Oană, cu 7 ani mai tânăr. Cornel a cerut-o în căsătorie pe vedetă, după doar câteva luni de relație, iar cei doi pregătesc nunta, vorbind chiar de urmași.

Carmen Iohannis, vestimentaţie nepotrivită la Palatul Buckingham

Carmen Iohannis, soţia preşedintelui României, a fost o prezenţă insolită la aniversarea prințului Charles de la Palatul Buckingham. Prima Doamnă a purtat o rochie roşie, din mătase Mikado, cu mâneci din tull transparent, care este semnată de Andrea Tincu, o tânără creatoare din România. Cei prezenţi au constatat, cu oroare, faptul că nu purta pălărie, rochia este fără umeri, iar croiala este total nepotrivită pentru astfel de evenimente. Rochia designerului român a fost prezentată și pe podiumul de la Vienna Fashion Week 2018, iar Carmen Iohannis este o mare fană a tinerei creatoare.

 

Te-ar putea interesa și: