Evenimentul Zilei > Actualitate > Apariție SPECTACULOASĂ a soției lui Adi Mutu de Anul Nou. Cum a au fost SURPRINȘI cei doi îndrăgostiți – FOTO
Apariție SPECTACULOASĂ a soției lui Adi Mutu de Anul Nou. Cum a au fost SURPRINȘI cei doi îndrăgostiți – FOTO

Apariție SPECTACULOASĂ a soției lui Adi Mutu de Anul Nou. Cum a au fost SURPRINȘI cei doi îndrăgostiți – FOTO

Adrian Mutu și frumoasa sa soția Sandra au plecat, cu ocazia Revelionului, în Republica Dominicană alături de rude și prieteni.

Mai mult, fostul fotbalist a avut un motivul de bucurie în plus. A fost ziua Sandrei, iar cei doi soţi au fost surprinşi în ipostaze extreme de drăgăstoase. 

Sandra a împlinit 24 de ani, iar Adi Mutu a postat pe rețelele de socializare pentru a o felicita. În imagine, Sandra arată demențial.  Cei doi au, fiecare, câte un pahar de şampanie în mână şi arată mai îndrăgostiţi ca niciodată, sărutâdu-se pasional, scrie Spynews.ro

În dreptul fotografiei în care apare alături de minunata sa soţie, "briliantul" a scris un mesaj prin care o felicită.  "La mulţi ani iubirea mea @sandra01mutu ❤️❤️❤️❤️ #birthdaygirl #24" a scris acesta pe instagram.

Cei doi s-au căsătorit în toamna anului trecut. Apropiați celor doi au calculat că că va fi o nuntă aproape la indigo cu aceea 2005, în cee ce privește cheltuielile (250.000 de euro/ 300.000 de euro). Totuși, darurile nu se vor mai ridica, probabil, la milionul de euro de acum 12 ani!

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: