Un scandal uriaș ar fi izbucnit la nivel înalt, după ce, în urmă cu o lună, în biroul comisarului Vasile Costea, șeful Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate (DCCO), a fost descoperită aparatură de înregistrare audio-video, montată în aparatul de aer condiționat. Dispozitivele tehnice au fost trimise la Institutul Național de Expertiză Criminalistică pentru verificări, anunță siteul justnews.ro.

Paradoxal, conform sursei citate, Vasile Costea nici nu avea dreptul să beneficieze de acel aparat de aer condiționat. Și asta pentru că el a fost achiziționat printr-un program derulat de guvernul Norvegiei, adresat lucrătorilor din cadrul serviciilor de combatere a traficului de persoane și a polițiștilor de la Direcția de Investigații Criminale.

Tot cei de la justnews.ro. scriu că, la începutul anului, în cadrul DCCO, a fost organizat un concurs pentru ocuparea funcției de director al serviciului antidrog.

Vasile Costea a fost desemnat șeful comisiei, deși inițial ar fi trebuit ca altcineva să coordoneze concursul. Postul i-ar fi fost dedicat lui Victor Nistor, comisar-șef, un apropiat al lui Costea. Ulterior, Nistor a fost numit director adjunct al DCCO.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE