Nana Falemi, care a jucat pentru Steaua în perioada 2000-2005, a declarat că Armata trebuie să găsească soluții pentru întretinerea noului stadion din Ghencea, care a costat 100 de milioane de euro, iar fuziunea cu FCSB ar putea fi una dintre ele. Fostul fotbalist e de părere că Gigi Becali s-ar putea împăca cu reprezentanții MApN în viitor.

„(…) Cred că se vor găși soluții până la urmă, nu știu care vor fi. Se dorește ca Steaua din Liga 4 să promoveze în Liga 1, dar pe parcurs se pot întâmpla fuziuni. Poate Gigi se împacă cu Armata, nu se știe peste ani ce se întâmplă. Fiecare trebuie să-și continue drumul lui cu încredere și lucrurile bune pot apărea.

Ok, stadionul costă 100 de milioane de euro, dar e vorba de întreținere, care va fi foarte costisitoare. E vorba de zeci de mii de euro lunar, asta e clar. Așa că Armata trebuie să găsească niște surse de venit pentru întreținerea acestei baze și, cu siguranță, va fi deschisă la asocieri și la idei pentru finanțare. Eu mă gândesc în viitor că e posibilă o împăcare între Gigi și Armata. În momentul asta nu e probabil, dar nu e imposibil”, a declarat Falemi, la PRO X. (FOTO/VIDEO: Facebook/companianationaladeinvestitiisa)