Evenimentul Zilei > Monden > Anunț șoc! Celebra cântăreață renunță la cariera muzicală
Anunț șoc! Celebra cântăreață renunță la cariera muzicală

Anunț șoc! Celebra cântăreață renunță la cariera muzicală

Artista rap Nicki Minaj a anunțat, joi, pe contul ei de Twitter, că se retrage din muzică pentru că a-și întemeia o familie.

„Am decis să mă retrag și să am propria familie. Știu că voi vă bucurați pentru mine acum. Pentru fanii mei, continuați să mă reprezentați, faceți asta până la moartea mea”, a scris Nicki Minaj pe rețeaua de socializare.

Cântăreața de rap a luat această decizie pentru a avea un copil cu iubitul ei, Kenneth Petty.

Nicki, de 36 de ani, a început o relație cu Kenneth Petty, 40 de ani, anul trecut.

Bărbatul are un istoric controversat, având în vedere că a fost condamnat, printre altele, pentru tentativă de viol şi crimă În 2013, el a fost eliberat condiționat după ce a petrecut şapte ani în închisoare pentru uciderea unui bărbat.

Minaj a fost prima femeie inclusă în lista MTV’s Annual Hottest MC, iar, în 2012, a fost numită de New York Times „cea mai influentă artistă rap din toate timpurile”.

Stilul său de rap este caracterizat de rapiditatea cu care recită versurile şi de utilizarea mai multor accente, mai ales „cockney britanic”, caracteristic londonezilor. Cel mai recent album al său, „Queen”, a fost lansat pe 10 august 2018, potrivit Daily Mail

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: