Fifor consideră, însă, că moțiunea nu are șanse să fie adoptată de către Parlament, deoarece nu există o alternativă politică.

Este fals că PSD se agaţă de guvernare. Plecăm mâine dacă trece o moţiune de cenzură şi vine cineva care să asigure funcţionarea României.  Dar nu trece, pentru că nu există o alternativă şi nu avem un preşedinte mediator, care să rezolve această criză politică!

O vom rezolva noi, pentru că nouă ne pasă de această ţară. Aşadar, staţi în concediu, domnule Preşedinte! E cel mai bine pentru România! (…) România merge mai bine când „cadindatul” Iohannis este în concediu!

În rarele momente în care vine la Cotroceni face numai lucruri rele: blochează legi, blochează guvernul, atacă orbeşte pe toată lumea, aruncă petarde în spaţiul public pentru a produce panică în societate, aşa cum a făcut şi aseară, când a încercat din nou să inducă în spaţiul public ideea că Guvernul nu va mai putea plăti pensii şi salarii.

Se vor plăti şi pensiile şi salariile, în ciuda opoziţiei dumneavoastră, domnule Iohannis!„, a scris Fifor, vineri, pe Facebook.

Liderul PSD susține că „tot ce face Iohannis, atunci când lucrează, este în contradicţie cu „România normală”, pe care o propune ipocrit pe afişele lui electorale”.

Şi îşi permite toate aceste abuzuri de putere, pentru că are imunitate absolută! Acea imunitate la care spunea că va renunţa imediat după ce va deveni preşedinte. O altă minciună!

Domnul Iohannis este incapabil să îndeplinească funcţia de mediator. Partidele din opoziţie se cotonogesc între ele şi nu sunt în stare să formeze o majoritate, darămite să conducă ţara! Nici nu vor acest lucru, de altminteri!

Pun celorlalţi condiţii imposibil de îndeplinit, ca nu cumva să treacă o moţiune! Deci este fals că PSD se agaţă de guvernare„, a mai adăugat secretarul general al PSD.

Te-ar putea interesa și: