Donald Trump – câinele de foc. Caracteristicile acestei zodii sunt încrederea exagerată în sine şi tendinţa de a vorbi repede fără a gândi. Semnul astrologic pentru ziua să de naştere este pământul. Pentru că s-a născut în anul focului, prima parte din 2017, primăvară şi vara, va fi una bună pentru el, însă va întâmpina dificultăţi în partea a două, toamna şi iarnă, când vor fi proteste.

Vladimir Putin – dragonul de apă. Prezenţa metalului pe finalul lui 2017 înseamnă bani pentru Putin şi Rusia. Un dragon este puternic, poate ajunge oriunde, poate înoată sau zbura. Este plin de entuziasm. Aceste lucruri combinate cu faptul că semnul sau astrologic este soarele îl fac un lider puternic, care gândeşte limpede. Puţin va avea un an bun, prezenţa metalului în partea a două de an înseamnă bani pentru el şi Rusia. Economia Rusiei se va îmbunătăţi.

Xi Jinping – şarpele de apă. Președintele chiez Xi Jinping e născut sub semnul astrologic al focului, aşa că 2017 se anunţă unul prosper şi pentru preşedintele Chinei. Caracteristicile şarpelui de apă sunt similare cu cele ale dragonului de apă, ceea ce înseamnă că anul 2017 aduce bani şi pentru liderul chinez.

Cancelarul german Angela Merkel – calul de lemn. Prezenţa elementului lemn o face o persoană generoasă pe liderul Germaniei, ceea ce explică şi politică să faţă de refugiaţi. Însă asta i-ar putea aduce probleme în a două jumătate a anului.  Va reuşi totuşi să depăşească dificultăţile şi să câştige alegerile. (sursa: stirileprotv.ro)