Evenimentul Zilei > Actualitate > Un antrenor din Liga I recunoaște: „Este o păcăleală cu campionatul ăsta al nostru”
Un antrenor din Liga I recunoaște: „Este o păcăleală cu campionatul ăsta al nostru”

Un antrenor din Liga I recunoaște: „Este o păcăleală cu campionatul ăsta al nostru”

Mircea Rednic, antrenorul echipei Dinamo, a recunoscut că Liga I are un nivel foarte slab, iar CFR Cluj are nevoie de întăriri serioase, dacă vrea să performeze în Europa.

Mircea Rednic i-a sfătuit pe conducătorii echipei CFR Cluj să inveastească serios, dacă vor să aibă un cuvânt de spus în cupele europene. Tehnicianul celor de la Dinamo a punctat, spunând că Liga I este o competiție cu un nivel calitativ foarte scăzut.

„E o echipă echilibrată, cu multă exprienţă, cu o conducere foarte bună, era normal să ia titlul, pentru că celelalte echipe nu au fost constante nici în joc, nici în rezultate şi CFR a câştigat campionatul pe merit. Eu cred că se va întări, dacă vrea să aibă vreun rezultat sau să se gândească să ajungă în grupele Europa League, mai mult ca sigur că trebuie să se întărească. Pentru că e o păcăleală cu campionatul ăsta al nostru. Aţi văzut ce s-a întâmplat şi cu CFR, cu Viitorul şi cu Steaua. Dacă vrem să avem rezultate şi în Europa, mai mult ca sigur că şi CFR-ul va trebui să se întărească. Şi cred că o va face, pentru că are bani.  Clujenii au fost eliminați de Malmo, apoi de campioana Luxemburgului. Deci dacă vor în grupele Europa League, atunci trebuie să se întărească”, a declarat Rednic.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: