Evenimentul Zilei > Actualitate > Antonia şi CLIPELE GRELE de după divorţ!
Antonia şi CLIPELE GRELE de după divorţ!

Antonia şi CLIPELE GRELE de după divorţ!

Antonia a vorbit pentru prima dată despre perioada imediată divorţului. Aceasta a povestit prin ce momente grele a trecut.

Acum are o relaţie frumoasă cu Alex Velea, dar trecutul nu a lăsat-o să trăiască liniştită pentru o perioadă.

"De când eram mică îmi doream trei copii. Se întâmplă în viaţă să te desparţi. Nu-i doresc nimănui să facă asta. Sunt de principiu că un copil să crească înr-o familie cu doi părinţi care sunt împreună, să fie o familie unită", a declarat Antonia

Mama cântăreţei, Denise, a povestit şi ea despre clipele prin care fiica ei a trecut după divorţ.

"Înainte să îl cunoască pe Alex a trecut prin momente mai grele. Toţi avem suişuri şi coborâşuri. Alex i-a dat un refresh", a spus mama Antoniei.

Cuplul are acum doi băieţei, Dominic şi Akim.

Deşi unele persoane nu îi suportă, Alex Velea nu se fereşte să arate lumii cât de mult o iubeşte. Acesta a descris în cadrul emisiunii “Uite cine dansează” cum s-a aprins flacăra iubirii.

"O iubesc extrem de mult. O ador cu toată fiinţa mea. 3-4 ani am fost amici. Nu ştiam cum să-i spun să nu se sperie. Ne-am îndrăgostit foarte rău unul de celălalt"

"Multă lume nu înţelege cum ne potrivim noi. E vremea ca lumea să ştie că ne completăm reciproc şi te iubesc foarte mult! De când eram mai mică, îmi doream 3 copii. Se întâmplă în viaţă să te despărţi. Nimeni nu îşi doreşte asta atunci când e şi un copil la mijloc. Nu-i doresc nimănui să facă asta. Sunt de principiu că un copil să crească într-o familie cu doi părinţi care sunt împreună, să fie o familie unită. Când i-am spus şi a două oară că sunt gravidă, era de-a dreptul şocat", a afirmat Antonia în legătură cu relaţia sa.