Evenimentul Zilei > Monden > Antonia ar trebui să fie însărcinată
Antonia ar trebui să fie însărcinată

Antonia ar trebui să fie însărcinată

Când se plictisesc, vedetele fac exact ce fac și ceilalți: uneori, se joacă. Și mai și arată joaca lor. Mai în glumă, mai în serios, transmit lucruri.

Antonia intră în joc. Anul acesta ar trebui să fie însărcinată. Ce are de spus despre asta tocmai acum când își etalează trupul sculptat?

Vă amintiți fotografiile de la începutul toamnei, cu „burtica” Antoniei, și toate discuțiile aferente din jurul  divei îmbrăcată într-o salopetă mulată. Săptămâna aceasta Antonia a decis să le arate fanilor cum barată ea de fapt. Ea merge la sală, se antrenează cu greutăți, și-a tonifiat și reconfirmat liniile ferme ale corpului. E suplă și aproape că are pătrățele abdominale.

Așteptând momentul lansării noului ei clip, Antonia a jucat un joc. Internetul îți spune ce ar trebui să faci în anul de grație 2021. Ce credeți că i-a ieșit Antoniei? Că trebuie să rămână însărcinată! Vedeta nu a părut prea încântată. Antonia are deja trei copii. Și vergeturi, pe corp, de la cele trei sarcini, pe care le poartă cu mândrie de mămică și le arată, pe plajă, ori de câte ori are ocazia.

Antonia ar trebui să fie însărcinată

Antonia și italianul Vicenzo Castellano s-au căsătorit în 2011 și au împreună o fetiță, pe Maya. Relația dintre cei doi nu a avut succes, despărțindu-se în 2013, iar, de atunci, până anul trecut, ei s-au luptat pentru custodia fiicei lor dar și pentru recunoașterea paternității lui Alex Velea pentru cei doi băieți pe care artista îi are împreună cu actualul partener, Akim și Dominic.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.