Artista se află într-o situație neplăcută și le-a cerut ajutorul fanilor. Acestora le-a povestit despre momentele extreme de stresante prin care trece.

„Cred că fiecare artist trece prin treaba asta și primește cel puțin un mesaj urât pe zi. Eu sunt deja obișnuită cu chestia asta. Am învățat că orice postez, orice lansez, nu fac bine. E nașpa, e nasol. Mă faceți în toate feluri. Ok, accept. Dar când începeți cu mesaje despre copiii mei, deja mi se pare că sunteți bolnavi la cap. N-ai cum să faci așa ceva.

Urmează să postez niște mesaje pe care le-am primit și vă cer ajutorul, cu tot suflet vă cer ajutorul să dați report la fiecare pagină pe care o postez. Oamenii ăstia sunt bolnavi psihic. Nu există să scrii așa ceva despre un copil. V-ați plictisit grav în carantina asta. Nu-mi explic, a venit un val de oameni, de pagini. E ciudat rău de tot”, a spus cântăreața.

„Asta nu mai e libera exprimare, e bătaie de joc. Când începeți să jigniți, să vă luați de familia și copiii mei… Putem să ne dăm cu părerea și civilizat. Nu trebuie să te exprimi cu atâta ură”, a spus Antonia pe Instagram.

În timpul mărturisirilor Antonia și Alex Velea au spus că se bucură la maximum de timpul petrecut împreună, în izolare. Le este dor să urce pe scenă sau să se întâlnească cu prietenii apropiați, dar își doresc să păstreze distanța socială.

„Ne bucurăm de perioada asta, că petrecem timp împreună!, a spus Alex Velea

„Să știi că eu mi-am dorit foarte mult să petrecem timp împreună, pentru că, de la o vreme eram foarte ocupați și, pentru noi este ceva.. e ideal!”, a continuat Antonia

Întrebată de fiica din mariajul cu Vincenzo Castellano, Antonia a izbucnit în lacrimi.

„Maya este foarte bine, într-adevăr, ea a intrat în carantină mai devreme decât noi. Dar e safe (n.r.: în siguranță), e totul în regulă. Acolo este mai grav și îmi fac griji, dar, vorbesc cu ea zilnic și au grijă de ea, e totul ok”, a răspuns cântăreața cu multă emoție în glas, potrivit cancan.ro