Antonescu şi Dragnea ÎL IAU LA MIŞTO pe Ponta pe tema plagiatului. Premierul: "Mai e Crin în USL?" | VIDEO

Antonescu şi Dragnea ÎL IAU LA MIŞTO pe Ponta pe tema plagiatului. Premierul: "Mai e Crin în USL?" | VIDEO

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, l-au ironizat pe premierul Victor Ponta pe tema plagiatului. EVZ a publicat informaţia potrivit căreia cei doi formează în prezent în USL un tandem împotriva premierului Victor Ponta.

Potrivit digi24.ro, discuţia dintre cei doi a avut loc luni, la Alexandria, cu prilejul depunerii candidaturilor la alegerile parlamentare. Crin Antonescu şi Liviu Dragnea candidează în două colegii din Teleorman, la Senat, respectiv Camera Deputaţilor.

Reproducem discuţia dintre cei doi, surprinsă de o cameră de luat vederi a postului de televiziune Digi 24 News:

Crin Antonescu: La lucrările astea de diplomă, când ai un proiect, îţi pun întrebări din dosar, ştii? (zâmbeşte) Liviu Dragnea: Şi la plagiat tot aşa e? (zâmbeşte) Crin Antonescu: Nu ştiu! (râde cu poftă)

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe de altă parte, potrivit mediafax.ro, în debutul conferinţei de presă de după întâlnirea liderilor USL de la Bucureşti, Victor Ponta a întrebat zâmbind: "Mai e, măi, Crin în USL?". El a continat, adresându-se lui Antonescu, care tocmai sosise: "Am crezul că ai fugit." În timp ce se aşeza, Antonescu a replicat: "Important e să terminăm împreună". "Evenimentul zilei" a  că, prin decizia de a candida la Teleorman, Crin Antonescu urmăreşte strângerea relaţiilor cu Liviu Dragnea, cu care formează un tandem împotriva lui Victor Ponta.  

  • EXCLUSIV EVZ. Antonescu şi Dragnea fac tandem împotriva lui Ponta. Planul pus la cale de baronul PSD

Cei doi au negat vehement aceste informaţii. La rândul său, premierul Victor Ponta a declarat că "Liviu Dragnea este un om cu o foarte mare experienţă în administraţia locală şi va fi alături de mine după 9 decembrie". "Va fi principalul responsabil în cadrul Guvernului pentru reforma administraţiei româneşti şi pentru o adevărată descentralizare. Este cel mai potrivit pentru acest lucru", a spus premierul.

  • Victor Ponta: Dragnea va face parte din viitorul Guvern