Crin Antonescu: "E problema lui Patriciu să-şi scuture de pe haine lăzăroii"

Crin Antonescu: "E problema lui Patriciu să-şi scuture de pe haine lăzăroii"

După ce Sebastian Lăzăroiu a declarat într-un interviu pentru EVZ că Dinu Patriciu va avea grijă ca PNL să nu alunece spre socialism, liderul PNL Crin Antonescu l-a comparat pe fostul consilier prezidenţial cu o omidă.

"E problema lui Patriciu să-şi scuture de pe haine lăzăroii. Că nu are nicio vină, mai cad ca omidele. Ştiţi cum e, nu eşti vinovat. Îţi pătează costumul, dar trebuie să te speli", a spus Antonescu, comentând astfel declaraţiile fostului consilier prezidenţial care este de părere că Dinu Patriciu va avea grijă ca PNL să nu meargă spre socialism şi că e nevoie să cadă un singur cap ca acest lucru să nu se întâmple. "Faptul că azi speranţele domnului Lăzăroiu şi ale patronilor săi de a pune mâna pe PNL au ajuns să se lege de Dinu Patriciu cred că, fără ca omul să fie vinovat, ar trebui să-i dea de gândit lui Dinu Patriciu. (...) Adevărul trist pentru domnul Lăzăroiu - pe care cred că îl ştie, dar, ce să-i faci, obligaţie de serviciu - e că, nu are importanţă cine conduce azi sau mâine PNL, acest partid nu va putea fi niciodată înghiţit de Traian Băsescu", a susţinut Antonescu, adăugând că vede respectul lui Sebastian Lăzăroiu pentru Dinu Patriciu ca pe o "revanşă".

"Respectul domnului Lăzăroiu şi al grupului de interese pentru care lucrează, de la Cotroceni, faţă de Dinu Patricu e o frumoasă revanşă pentru mine ca liberal în raport cu momentele în care îl denunţau ca pe marele răufăcător din politica românească şi îl mai şi arestau uşor, aşa"', a arătat Crin Antonescu.

Ne puteți urmări și pe Google News