Antonescu, despre numirea lui Meleșcanu la SIE: "Trădare politică! Îl vom da afară din PNL"

Antonescu, despre numirea lui Meleșcanu la SIE: "Trădare politică! Îl vom da afară din PNL"

Președintele PNL Crin Antonescu a declarat, în replică, la numirea lui Teodor Meleșcanu la conducerea SIE că nici nu a fost informat, nici nu i s-a cerut acceptul.

"Această desemnare e o afacere între domnul Meleșcanu și domnul Băsescu, dacă nu s-a amestecat și altcineva în această afacere", a fost primul comentariu făcut, azi, de Crin Antonescu după anunțul că Teodor Meleșcanu a fost propus de șeful staului la conducerea SIE. Președintele PNL a spus că Meleșcanu, nu numai că nu i-a cerut "acceptul politic", dar nici măcar nu l-a informat pe el sau pe vreun lider PNL de propunerea pe care i-a făcut-o Traian Băsescu. "Azi am primit din partea domniei sale un fel de cerere de autosuspendare din PNL. Nici nu mai este nevoie pentru că în calitate de președinte al PNL voi propune la prima ședință  exclduerea domnului Meleșcanu din partid. Trădarea politică nu mai e un accident în viața politică românească. Avem o majoritate guvernamentală construită pe trădare", a conchis Crin Antonescu. CITIȚI ȘI:

  • Traian Băsescu mai întinde o mână liberalilor: Teodor Meleșcanu a acceptat şefia SIE și s-a autosuspendat IMEDIAT din PNL
  • Victor Ponta: Nu vom convoca comisia SIE