"Nu ne mai gândim (la o suspendare a preşedintelui – n.r.), dar văd că ne-o iau alţii înainte. Aş spune, glumind, că domnul Gordon a fost mai iute de mână chiar decât Dan Voiculescu, care în general este primul care vorbeşte despre asta, ceea ce nu înseamnă că Voiculescu inspiră şi coordonează aceste mişcări. Declaraţia e uşor comică pentru că ne dă sfaturi, dă sfaturi unei eventuale noi generaţii de pucişti", a afirmat Antonescu.
Şeful PNL a mai declarat că adjunctul lui Hillary Clinton ar fi trebuit să specifice şi faptul că USL a respectat referendumul şi nu a fost o fraudă masivă la alegeri.
"Ştiţi ce îmi pare mie rău? Că această declaraţie despre recidiviştii pucişti nu marchează două note pe care cred că un diplomat de o asemenea anvergură ar trebui să o facă, să arate că totuşi am urmat rezultatul acestui referendum şi doi, pentru că dl. Gordon făcuse o referire publică la acuzaţii credibile de fraudă masivă, nu a arătat că între timp a primit informaţii oficiale şi în România nu a existat frauda masivă", a conchis Crin Antonescu. 
CITIŢI ŞI:

  • Crin Antonescu: "Guvernul a făcut ce trebuia încetând orice legătură cu Dan Diaconescu" 
  • Crin Antonescu: "Aş considera scandaloasă o propunere a rocadei Kovesi-Morar"