Evenimentul Zilei > Actualitate > MUTARE de ULTIMĂ ORĂ în MEDIA. Antena 1 se PREGĂTEȘTE să dea LOVITURA. Ce emisiune RISCĂ să DISPARĂ
MUTARE de ULTIMĂ ORĂ în MEDIA. Antena 1 se PREGĂTEȘTE să dea LOVITURA. Ce emisiune RISCĂ să DISPARĂ

MUTARE de ULTIMĂ ORĂ în MEDIA. Antena 1 se PREGĂTEȘTE să dea LOVITURA. Ce emisiune RISCĂ să DISPARĂ

Se pregătesc schimbări de ultimă oră în mass-media din România. Conform ultimelor informații, Antena 1 plănuiește câteva mutări în ceea ce privește programele difuzate dimineața și la amiază.

Emisiunile cărora li se vor aplica aceste schimbări sunt: Neața și Răzvan cu Dani, Prietenii de la 11 și Observatorul.

Potrivit Paginademedia.ro, la Antena 1 ar urma să se difuzeze un Observator la ora 12.00. În ceea ce privește persoana care urmează să prezinte buletinul de știri, postul a luat în calcul mai multe din interior, dar și de la alte televiziuni de știri, cum ar fi România TV și Digi 24.

În cazul în care se hotărăște că Observatorul de la prânz este o opțiune bună, emisiunea Prietenii de la 11.00, cu Diana Munteanu și Florin Ristei ar urma să iasă din grilă. Această emisiune a fost lansată în urmă cu doi ani ca un competitor la Vorbește lumea, de pe Pro TV. Este deja cunoscut că cele două posturi se află într-o luptă continuă pentru primele locuri.

Intervalul de dimineață ar urma să fie umplut de Neața cu Răzvan și Dani, căruia i se va prelungi emisia până la ora 12.00.

 

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: