Cântăreața Anna Lesko a postat pe Instagram o fotografie incendiară prin care i-a pus pe jar pe toți fanii ei. Cu toate că unii au criticat-o, cei mai mulți i-au adus laude pentru modul în care arată la cei 40 de ani pe care îi are.

Vedetele nu se sfiesc să pozeze provocator și să posteze pozele pe rețelele de socializare. Este și cazul Annei Lesko, cea care a postat pe pagina sa de Instagram o poză pe care fanii au interpretat-o în diverse moduri.

Lesko a postat pe Instagram o fotografie incendiară pentru a-și anunța fanii că urmează să susțină un concert. Frumoasa vedetă s-a lăsat fotografiată în cel mai sexy mod pe care ni-l putem imagina.

Celebra cântăreață a îmbrăcat o pereche de blugi foarte bine mulați, un sacou care îi lăsa la vedere abdomenul bine lucrat la sală și care îi scotea sânii în evidență, într-un decolteu care încinge imaginația tuturor bărbaților. Cu toate acestea, detaliul care a atras atenția internauților a fost modul în care s-a pozat Anna Lesko: cu mâna în pantaloni.

Văzând-o într-o asemenea ipostază desprinsă din filmele pentru adulți, domnii nu au avut cum să nu reacționeze și au întrebat-o imediat: „Ce faci tu acolo?”.