Evenimentul Zilei > Monden > Anna Lesko agită spiritele cu poze indendiare. Reacția fanilor
Anna Lesko agită spiritele cu poze indendiare. Reacția fanilor

Anna Lesko agită spiritele cu poze indendiare. Reacția fanilor

Anna Lesko, una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc nu s-a sfiit să se fotografieze în ipostaze incendiare.

Cântăreața a stârnit un val de controverse în urma fotografiilor postate pe contul  său personal de socializare. Artista s-a pozat în pat, dezbrăcată, cu părțile intime acoperite cu un prosop.

Fanii săi au reacționat imediat. Unii au lăudat-o, alții au criticat-o pentru felul în care alege să se fotografieze în ultima perioadă.


„Îmi aduc aminte de tine. Parcă erai cântăreață cânvda”, „Arde, uite cum ardeț, Ești absolut senzațoională’, „Absolut minunată’, „A avut noapte grea”, „Nu înțeleg de ce postezi așa ceva!”, „ce rost mai are prosopul ăla acolo?”, „Doamne, mare ți-e grădina!”, „Ce frumoasă!”, sunt doar câteva dintre mesajele fanilor.

Anna Lesko este o cântăreață, pictoriță şi textieră din Republica Moldova.  Ea s-a născut pe 10 ianuarie 1979, în Chișinău, iar la vârsta de 17 ani, ea s-a stabilit în România. Artista are o carieră muzicală foarte bine dezvoltată la noi în românia, piesele sale fiind foarte ascultate şi apreciate. Ea surprinde şi prin ţinutele spectaculoase pe care alege să le poarte în show-urile sale. În ceea ce priveşte relaţiile amoroase, cea mai cunoscută este cea cu Irinel Columbeanu. În prezent, Anna Lesko trăiește o frumoasă poveste de viață cu iubitul ei, Adrian Neniță.

Cunoscut pe numele de scenă DJ Vinnie, artistul s-a născut tot în Chișinău și a moștenit talentul și pasiunea pentru muzică de la părinții săi: tatăl cântă la acordeon, mama este solistă. De altfel, fratele și sora lui Adrian Neniță cântă la vioară. Anna Lesko a devenit mămică pentru prima dată la 35 de ani, iar sarcina a ținut-o ascunsă până aproape în luna a opta. Adam, fiul pe care i l-a dăruit lui Adrian Neniță, a venit pe lume pe 30 martie 2014, scrie cancan.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: