Evenimentul Zilei > Actualitate > Anghel Iordănescu a plecat la Paris. Declarația selecționerului înaintea tragerii la sorți
Anghel Iordănescu a plecat la Paris. Declarația selecționerului înaintea tragerii la sorți

Anghel Iordănescu a plecat la Paris. Declarația selecționerului înaintea tragerii la sorți

După a pauză de 8 ani, naționala României va evolua la Campionatul European, ce va avea loc anul viitor în Franța. În această dimineață, selecționerul Anghel Iordănescu a plecat la Paris, acolo unde, mâine, au loc tragerile la sorți pentru grupele trneeului final.

Într-un scurt interviu acordat pentru Dolce Sport, „Generalul” a mărturisit că a plecat spre Paris încrezător, dar „că va fi o tragere la sorți dificilă, grea”.

„E pentru prima oară când nu fac pronosticuri, nu îmi aleg adversarul, nu mă gândesc la cine ar fi mai convenabil să cădem. Din punctul meu de vedere la acet nivel va fi foarte greu să reușim ceea ce ne dorim cu toți. Totuși sunt optimist, sunt încrezător, chiar dacă n-aș putea să spun că avem o echipă cu foarte multe valoari individuale.

Când am plecat de acasă, băieții mi-au spus că voi fi norocos. Eu nu cred! Cred că va fi o tragere la sorți dificilă, grea, iar adversarii îi cunoașteți și dumnevoastră. Făcând parte din urma a treia valorică ne va fi destul de greu.

Eu sper în continuare că pregătirea pentru campania aceasta de la Europene să mai jucăm și jocuri grele, jocuri importante așa cum ese cel cu Spania. Vă mai amintiți, am declarat că l-am rugat pe președintele FRF să ne ajute să găsim adversari puternici pentru că în felul acesta ne vom pregăti și ne va fi ușor la Euro”, a declarat Iordănescu pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă”.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.