Potrivit documentelor instanței obținute de CNN, divorțul Angelinei Jolie și Brad Pitt a fost pronunțat în cele din urmă. În 2016, actrita a depus cererea de divorţ. Documentele instanței depuse la acea dată indicau faptul că cuplul s-a despărțit pe 15 septembrie 2016, la doar doi ani după căsătorie    

Deci, acum sunt separați oficial, dar cele două vedete încă nu au niciun acord privind custodia celor șase copii ai lor, Maddox, 16, Pax, 15, Zahara, 14, Shiloh, 12 și Twins Knox și Vivienne, 10.  

"California este una dintre singurele state care permite celor două părți să divorțeze fără a rezolva toate celelalte probleme", a declarat pentru CNN Randy Kessler, avocat specializat pe divorțuri.   

Avocatul care s-a ocupat de divorţ, Randy Kessler, a declarat pentru CNN că decizia instanței permite lui Jolie și Pitt să fie divorţaţi oficial după trei ani de aşteptare. Iar acum se pregătesc pentru un plan comun în ceea ce priveşte custodia. custodia.

Brad Pitt luptă pentru custodia comună a copiilor, în timp ce Jolie solicită custodia unică. Dar, potrivit unei surse din anturajul lor, relația dintre cei doi va fi în cele din urmă relaxată. Ei ar fi făcut un "program pentru copiii lor" în aşa fel încât să nu fi perturbaţi din activitățile lor, oferindu-le în același timp posibilitatea de a petrece timp suficient cu ambii părinți.

CNN a cerut un comentariu din partea purtătorului de cuvânt al actorului, dar a refuzat deocamdată să dea detalii despre proaspătul divorţ.

 

Te-ar putea interesa și: