Angela Gheorghiu, aplaudată la Metropolitan

Angela Gheorghiu, aplaudată la Metropolitan

Reprezentaţia de sâmbătă seară de la Metropolitan Opera House din New York, cu spectacolul „La Rondine“, de Giacomo Puccini, în a cărui distribuţie figurează Angela Gheorghiu, s-a încheiat cu aplauze şi ovaţii la scenă deschisă.

În această producţie, regizată de Nicolas Joël şi dirijată de Marco Armiliato, Angela Gheorghiu, în rolul Magdei, a cântat alături de soţul ei, Roberto Alagna, care l-a interpretat pe Ruggero. Reprezentaţia de sâmbătă seară a început cu emoţii, deoarece, înainte de spectacol, s-a anunţat că Angela Gheorghiu este răcită.

În această producţie, care a avut premiera pe 31 decembrie 2008, a debutat pe scena newyorkeză un alt interpret român, Marius Brenciu, în rolul Prunier. Angela Gheorghiu a mai cântat însă alături de fratele lui Horia Brenciu acum câţiva ani, la Roma. Din distribuţie au mai făcut parte Lisette Oropesa (Lisette) şi Samuel Ramey (Rambaldo).

Spectacolul de la New York, care va rămâne în repertoriu până pe 26 februarie, a putut fi urmărit şi ascultat live şi de români, atât în sala cinematografului digital The Light - în acelaşi timp cu alte aproape 800 de locuri din toată lumea -, cât şi pe Radio România Muzical. Biletele s-au epuizat în numai două zile, iar în sala cinematografului The Light s-au aflat şi apropiaţi ai artistei.

Ne puteți urmări și pe Google News