Angajări la Xerox

Angajări la Xerox

Firma caută în special persoane creative şi originale, care nu se tem de schimbări şi vor să se dezvolte profesional.

Compania producătoare de echipamente şi soluţii pentru birou îşi măreşte echipa, an de an, cu 10-15%. În plus, se caută şi 70 de persoane care să lucreze la departamentul de operaţiuni (cel care se ocupă de externalizarea serviciilor de management al documentelor). În total, sunt 90 de oferte, pentru Bucureşti. La concurs sunt scoase posturi de junior sales trainee, operatori bandă (la producţie), scanare, indexare şi arhivare, curieri, specialişti în logistică, manager de proiect (junior), key account manager.

Sunt preferaţi candidaţii creativi şi originali, care nu se tem de schimbări şi care vor să se dezvolte. Evident, în aprecierea angajatorului cântăresc şi competenţele profesionale, însă dacă eşti „junior“ şi ai atitudinea potrivită, ai şanse mari să te numeri printre angajaţii Xerox. „Vrem oameni care să-şi exprime individualitatea în tot ceea ce fac“, spune Simona Simion-Popescu, directorul de resurse umane.

Pentru manageri, salarii peste media pieţei

Ne puteți urmări și pe Google News

Cei care vor să se angajeze la Xerox au de dat diverse teste (de exemplu de personalitate sau, dacă este cazul, tehnice) şi trebuie să treacă de o discuţie cu directorul de resurse umane şi cu şeful departamentului pe care-l vizează.

Salariile la Xerox, spune Simona Simion-Popescu, sunt pentru toţi angajaţii măcar la media pieţei de profil. Pentru manageri se oferă lefuri peste media pieţei. Un avantaj major, pe lângă salariile competitive, îl reprezintă faptul că poţi avansa destul de repede. „Nu suntem o firmă rigidă“, explică Simona Simion- Popescu. De exemplu, Mugurel Gheorghe a început să lucreze la Xerox ca operator în cadrul diviziei de servicii. După doi ani, a fost promovat „site manager“, iar în 2005 a ajuns „site supervisor“, cu 40 de oameni în subordine. „Pentru că am acumulat foarte multă experienţă, am ales să fac un pas lateral, astfel că, de aproape doi ani lucrez în vânzări directe, ca account manager pentru clienţi majori“, spune Mugurel Gheorghe, key account manager.

CARTE DE VIZITĂ

Companie americană

> Face parte din grupul Xerox, cel mai mare furnizor de imprimante, copiatoare şi servicii asociate la nivel mondial;

> Este subsidiara companiei americane de servicii de managementul documentelor;

> Sediul din România are aproximativ 200 de angajaţi.

VARIANTE

Cum candidezi pentru un post

> Direct pe www.xerox.ro, secţiunea cariere;

> Trimite CV-ul prin fax, la 021.30.33.555;

> Pentru mai multe informaţii, sau pentru a lua legătura cu departamentul de resurse umane al companiei Xerox România, telefonează la 021.30.33.500.