Angajări la Mobexpert

Angajări la Mobexpert

Consilieri în vânzări, designeri, montatori, directori de vânzări directe şi casiere sunt doar câteva dintre locurile de muncă disponibile.

Reprezentanţii companiei spun că reţeaua de magazine Mobexpert se va extinde până la finele anului cu patru hipermagazine. Unul dintre acestea urmează să fie deschis la Sibiu. „Pentru fiecare magazin ce se va deschide vom scoate la concurs aproximativ 40-50 de locuri de muncă. Avem nevoie de oameni în vânzări, montaj, întreţinere magazine şi casierie“, spune Elena Paiu, human resources development manager al companiei Mobexpert.

Consilieri în vânzări, designeri, montatori, directori de vânzări directe şi casiere sunt doar câteva dintre joburile scoase la concurs pentru hipermagazinele deja existente în Bucureşti, Suceava, Piteşti, dar şi pentru hipermagazinele ce urmează să fie deschise. „Atitudine deschisă către client“ Cei care vor să ocupe un post de consilier în vânzări trebuie să fie entuziaşti, proactivi, să le placă să lucreze cu clienţii şi mai ales să vândă. De asemenea, trebuie să-şi dorească să înveţe permanent şi să se informeze tot timpul. Pentru posturile de designeri se caută persoane care să ştie să utilizeze software de specialitate şi să le ofere clienţ ilor idei inovative, soluţii ingenioase şi produse frumoase potrivit stilului de viaţă al fiecăruia.

„Căutăm în general oameni cu o atitudine deschisă către client“, mai spune Elena Paiu. Pentru a obţine un post de consilier va trebui să treci de un interviu în care va trebui să răspunzi la un set de întrebări. „Întrebările noastre vizează respectul, învăţarea, munca în echipă, calităţile de relaţionare, atitudinea şi aptitudinile pe care le are“, explică Elena Paiu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pentru celelalte posturi proba este practică, de specialitate. De exemplu, pentru jobul de „montator“ va trebui să demonstrezi că ştii să asamblezi mobilierul. „Pentru a trece de interviu trebuie să ne convingă că este bun în domeniul lui sau că are un potenţial crescut de a deveni un bun specialist“, mai spune Elena Paiu. De ce să lucrezi aici De la aplicarea CV-ului până când vei fi chemat la interviu durează maximum cinci zile. Reprezentanţii companiei spun că atmosfera de lucru, învăţarea multor detalii interesante şi utile despre mobilier, vânzare şi clienţi sunt doar câteva dintre avantajele lucrului la Mobexpert. Ei adaugă că, indiferent de poziţia pe care începi să lucrezi, ai toate şansele să avansezi pentru că 99% din promovări să fac din interior.   Compania organizează şi foarte multe traininguri. Noii angajaţi beneficiază de o lună de traininguri de atitudine şi de vânzare, de utilizarea sistemului informatic, de produse, istorie şi de organizare a companiei Mobexpert. Se fac şi traininguri de specialitate pentru top management, pentru middle management, pentru vânzări directe şi pentru consilierii de vânzări. CARTE DE VIZITĂ Întregul grup are 3.500 de salariaţi > Înfiinţat în 1993, Grupul Mobexpert are astăzi 3.500 de angajaţi, dintre care peste 2.400 în fabrici. Cuprinde zece firme pe zona de retail, opt fabrici de mobilă pe zona de producţie, şase firme de import şi trei firme de servicii (informatică, logistică şi proiectare-dezvoltare). > Mobexpert este liderul pieţei de mobilier din România prin cele două mărci ale sale, Mobexpert - hipermagazine şi magazine de mobilier pentru casă şi decoraţiuni şi Mobexpert Office - mobilier pentru birou şi colectivităţi. > În România, reţeaua cuprinde patru hipermagazine în Bucureşti şi câte unul în Braşov, Suceava şi Piteşti şi 26 de magazine în ţară (la Constanţa, Ploieşti, Călăraşi, Brăila, Focşani, Galaţi, Alexandria, Craiova, Slatina, Râmnicu-Vâlcea, Bacău, Iaşi, Piatra-Neamţ, Suceava, Bistriţa, Târgu-Mureş, Sibiu, Deva, Alba-Iulia, Cluj-Napoca, Dej, Satu-Mare, Oradea, Arad, Braşov şi Timişoara).

VARIANTE Cum candidezi?

> Pentru Mobexpert Pipera trimite e-mail la pipera@mobexpert.ro > Pentru Mobexpert Militari trimite e-mail la militari@mobexpert.ro > Pentru Mobexpert Pantelimon trimite e-mail la pantelimon@mobexpert.ro > Pentru Mobexpert Băneasa trimite e-mail la baneasa@mobexpert.ro   > Pentru celelalte oraşe din ţară coordonatele se găsesc pe site-ul www.mobexpert.ro Elena Paiu HR development manager Mobexpert: "Pentru fiecare magazin ce se va deschide vom scoate la concurs aproximativ 40-50 de locuri de muncă."