Evenimentul Zilei > International > Angajament incredibil luat de Harry și Meghan faţă de britanici
Angajament incredibil luat de Harry și Meghan faţă de britanici

Angajament incredibil luat de Harry și Meghan faţă de britanici

Harry și Meghan nu au rămas indiferenţi faţă de discuţiile aprinse în ceea ce priveşte plata securităţii lor. În acest sens, cei doi au făcut o promisiune faţă de britanici.

Harry și Meghan au promis că vor plăti pentru propria securitate imediat după ce vor începe să facă bani. Ei s-au oferit să ramburseze contribuabililor britanici costul securității după ce vor semna primele contracte de afaceri private, au declarat surse pentru Telegraph.

Între timp ei sunt așteptați să accepte un contract cu Netflix confirmând deja interesul de a lucra cu perechea regală care caută oferte TV în ideea de a face documentare cu privire la cauzele lor preferate, a mai spus sursa respectivă.

Securitatea lor rămâne cea mai mare şi costisitoare problemă după ruperea de familia regală

Cheltuielile vor scăpa de sub control după ce ce ducii de Sussex vor intra în afaceri. În acelaşi timp, peste 80.000 de canadieni au semnat o petiție prin care solicită contribuabililor de acolo să nu plătească pentru securitatea lor. Presa britanică mai spune că cel puțin șase ofițeri din Marea Britanie supraveghează cuplul, dar securitatea va depinde în mare parte de poliția canadiană.

Protecția non-stop ar putea costa în jur de 2 milioane de dolari

Surse din securitate au vorbit despre modul în care este împărțită sarcina între Canada și Marea Britanie şi încă se discută despre cum vor proceda mai departe. Indiferent de asta, Harry – care prezintă un risc ridicat după ce a efectuat două misiuni în Afganistan – are „dreptul la o protecție adecvată”, a spus un fost ofițer de poliție.

Prințul Harry și Meghan Markle promit să-și plătească propria securitate pe acelaşi model cu al lui Tony Blair

Sursa a mai spus că modelul de plată va fi similar cu cel pus la punct pentru Blair, care a câștigat milioane de lire sterline călătorind în toată lumea pentru a ţine discursuri. Pe acest lucru se bazează şi ducii de Sussex… iar şansele de reuşită sunt mari şi prezintă interes major mai ales că sunt şi activişti în apărarea mediului.