Andrei Gheorghe, tras pe dreapta şi la Realitatea|VIDEO

Andrei Gheorghe, tras pe dreapta şi la Realitatea|VIDEO

Andrei Gheorghe, vedeta postului Realitatea TV, a fost suspendat din funcţia de comentator al emisiunii „Meciul serii“. Motivul: o presupusă altercaţie cu poliţistul care l-a lăsat fără permis, după ce l-a prins băut la volan.

Conducerea televiziunii a luat această decizie după ce, săptămâna trecută, Gheorghe a fost surprins de poliţişti conducând sub influenţa alcoolului. Vedeta TV s-a ales cu permisul de conducere suspendat pentru o perioadă de 90 de zile şi cu o amendă de 225 de lei.

Potrivit poliţiştilor, miercurea trecută, în jurul orei 18.30, Gheorghe - aflat la volanul autoturismului său, un Audi A6 - a fost tras pe dreapta de un motociclist de la Rutieră pe strada Arhitect Ioan Mincu, din sectorul 1 al Capitalei.

„Agentul i-a cerut actele la control, însă se simţea de la o poştă că vedeta consumase alcool. La scurt timp, la faţa locului a sosit şi un echipaj de la Rutieră. I s-a cerut să sufle în alcooltest. Rezultatul: 0,17 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, adică aproximativ 0,34 miligrame/ litru alcool în sânge. În momentul în care Andrei Gheorghe a fost înştiinţat că fapta sa constituie contravenţie şi că i-a fost suspendat, pe loc, permisul de conducere pentru 90 de zile, la volan a trecut Petruţa Dyer, care până atunci ocupase locul din dreapta lui Gheorghe. A fost testată şi ea cu etilotestul, rezultatul fiind de 0,09 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat“, au precizat poliţiştii. Ultrajul, negat de poliţie Toată această scenă a fost surprinsă de paparazzii ziarului „CanCan“, care l-au fotografiat pe Gheorghe consumând alcool, anterior incidentului. În plus, atât pe site-ul ziarului cât şi pe YouTube circulă imagini filmate cu un telefon mobil, care-l surprind pe Gheorghe răţoindu-se la poliţişti, indignat de faptul că a fost lăsat fără permis. Deşi ziariştii de la „CanCan“ susţin că Andrei Gheorghe l-ar fi scuipat şi înjurat pe poliţistul care i-a întocmit procesul- verbal, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a negat vehement faptul că realizatorul de televiziune s-ar face vinovat de ultraj.

Ne puteți urmări și pe Google News

În ceea ce priveşte calitatea sa de comentator al emisiunii „Meciul serii“, Gheorghe a fost suspendat „până la clarificarea circumstanţelor în care s-a produs incidentul de miercuri, dintre acesta şi un agent de circulaţie“, după cum se arată într-un comunicat oficial al postului Realitatea. În toată această perioadă, Andrei Gheorghe va fi înlocuit la cârma emisiunii de Mihai Tatulici.

 

Imagini surprinse la locul incidentului