Printre ultimele postări, Caramitru junior spune bucureștenilor ce măsuri va lua viitorul primar al alianței USR-PLUS. Răspunsurile pe care le primește de la publicul-cititor sunt tot atât de uimitoare ca și ideile lui Andrei Caramitru. În dialog s-a băgat și fostul ambasador Teodor Baconschi. Umor total.

Iată textul și comentariile esențiale:

”Prima măsură, simbolică, pe care viitorul primar al Bucureștiului din partea Alianței o ia trebuie să fie următoarea:
– Redenumirea porțiunii bd Kiseleff care trece prin fața sediului PSD și a Ambasadei Rusiei în “Bulevardul Eroilor Anti-Comuniști”.
– pus un monument mare, pentru cei omorâți la mineriade, exact în fața sediului PSD.
– pus un monument mare, pentru cei omorâți de comuniști în anii 50-60, exact în fața Ambasadei Rusiei”.

Teodor Baconschi Kiseleff era rus pe stil tarist, ne-a schitat o Constitutie.

Andrei Caramitru Teodo Baconschi știu. A fost o influența pozitivă. Și as lasa bd Kiseleff sa existe. Doar porțiunea de la Arcul de Triumf la Piața Victoriei redenumita. Restul rămâne bd Kiseleff.

Adrian Milea Andrei Caramitru Care “restul”? Doar porțiunea dintre Arcul de Triumf si P-ța Victoriei se mai numește Kiseleff. Portiunea de la P-ța Presei la Arcul de Triumf se numeste B-dul Mihai I de un an de zile…

Andrei Caramitru Adrian Milea ok atunci nu mai avem bd Kiseleff rămâne parcul. Eu as schimba numele bulevardului mâine.

Adrian Milea Andrei Caramitru B-dul Elisabeta Rizea…

Elena Stoica Păi pentru asta am votat noi USR PLUS minus minciuni? Ca să te scarpini dumneata și să ți storci creierii cum să redenumești străzi și ce monumente să mai faceți??? Habar nu aveți de capul vostru! Iar cetățenii au fost manipulați să voteze USR!!! UNDE VĂ ESTE PROGRAMUL DE GUVERNARE????? IPOCRIȚILOR

Călin Miclea Când îl mai văd pe taică-tău, îi spun să-ți taie internetul pentru că scrii doar prostii.