Andreea Tonciu, în stare de șoc. Mesaj pentru cel care îi vrea răul

Andreea Tonciu, în stare de șoc. Mesaj pentru cel care îi vrea răul Andreea Tonciu. Sursa foto Youtube

Andreea Tonciu este șocată după ce miercuri dimineață, în jurul orei 08.00, Poliția a fost sesizată, prin sistem 112, cu privire la faptul că, în dreptul unui imobil din Sectorul 3, pe trotuar, se afla o grenadă. Oamenii legii au restricționat traficului pe toată strada, apoi au evacuat elevii și personaluli didactic, aflați în școala din apropiere.

Grenada a fost ridicată de oamenii legii

Lucrătorii din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale si ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sosiți la adresă, au ridicat dispozitivul, anunțând că acesta nu prezintă niciun pericol. Mama Andreei Tonciu consideră că este vorba despre o glumă proastă, dar bruneta are o altă părere.

Andreea Tonciu este în stare de șoc

Andreea Tonciu a spus că este în stare de șoc și că nu știe cine este persoana care îi vrea răul familiei ei. Aceasta speră ca oamenii legii să îl prindă pe vinovat și îl pedepsească pentru ce a făcut. Bruneta, care este în plecată din țară, a mai declarat că s-a speriat foarte tare când a aflat ce s-a întâmplat.

„Efectiv sunt șocată de ceea ce mi se poate întâmpla mie și familiei mele, dar sper ca autoritățile române să își facă treaba și am foarte mare încredere în ei că vor fi alături de mine și de familia mea. Și credeți-mă că sunt șocată, efectiv sunt șocată.M-am speriat, inițial am crezut că s-a întâmplat ceva foarte grav la mine acasă, sper să ca poliția să identifice om, omul sau oamenii răi care vor să ne facă rău”, a declarat Andreea Tonciu.

Ne puteți urmări și pe Google News
Andreea Tonciu

Andreea Tonciu. Sursa foto: Facebook

Ce spune tatăl Andreei Tonciu

Tatăl Andreei Tonciu a spus că grenada este reală și că nu a fost doar o joacă. El a declarat că nimeni din familie nu are conflicte și că nu înțelege cine a putut face așa ceva.

„Era legată de mânerul porții cu o sârmuliță. Era într-adevăr o grenadă… nu joacă. Eu nu m-am certat cu nimeni în viața mea, soția la fel, copiii nici atât…o glumă foarte proastă! Vă dați seama, dacă nu venea fiica mea acasă, dimineață deschideam ușa și de exploda aia. Cum apăsam mânerul porții, exploda. ”, a declarat tatăl Andreei Tonciu.