Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Esca, veste „greu de digerat” înainte de Crăciun. E legat de fiica sa
Andreea Esca, veste „greu de digerat” înainte de Crăciun. E legat de fiica sa

Andreea Esca, veste „greu de digerat” înainte de Crăciun. E legat de fiica sa

Este posibil ca Andreea Esca, celebra prezentatoare de la Pro TV, să fi avut parte de cea mai „grea” veste. Zvonurile spun că Alexia, fiica sa, ar fi însărcinată.

Zvonurile au început să apară după ce fotografie în care Mario Fresh o ține în brațe pe Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a ajuns pe internet, scrie Cancan.

Totul a pornit de la gestul tandru al băiatului, iar foarte mulți dintre privitori s-au întrebat dacă nu cumva va urma, cât de curând, un anunț surprizător.

Cu mâinile așezate pe burtica Alexiei, așa cum se întâmplă în cazurile în care cuplurile așteaptă un bebeluș, Mario Fresh o sărută pe obraz pe iubita sa, iar atitudinea a ridicat imediat semne de întrebare. Admiratorii cuplului au presupus că poate fi vorba despre o sarcină, însă este evident că nici Alexia și nici Mario nu au spus, cel puțin deocamdată, nimic despre o astfel de perspectivă. Însă speculațiile nu lipsesc niciodată în lumea showbizului și, de multe ori, „nu iese fum fără foc.”

„Inca o zi pana vine Moșu!!! 🎅🏼 Cine a fost cuminte sa lase ✌🏼 in comentarii. Ce va doriti sa gasiti sub brad anul acesta ?🦄”, a scris Mario Fresh pe pagina sa de Instagram.