Evenimentul Zilei > Social > Andreea Esca, scoasă iar din schemă de Covid-19? Neoficial, există o variantă. Aşa să fie?
Andreea Esca, scoasă iar din schemă de Covid-19? Neoficial, există o variantă. Aşa să fie?

Andreea Esca, scoasă iar din schemă de Covid-19? Neoficial, există o variantă. Aşa să fie?

În aceeaşi zi în care copiii ei au fost testaţi pentru Covid-19, Andreea Esca a lipsit de la pupitrul Ştirilor Pro Tv.

Marţi dimineaţă, Alexia Eram şi Aris Melkior au mers la o clinică particulară pentru a verifica dacă mai au probleme legate de noul coronavirus chinezesc.

În urmă cu o lună, familia prezentatoarei a fost lovită în plin de Covid-19, cel mai afectat fiind Alexandre Eram, soţul legendarei vedete de la Pro Tv.

Coincidenţă sau nu, Andreea Esca a lipsit de la Ştirile Pro Tv în aceeaşi zi în care copiii ei au fost testaţi pentru Covid-19. Această absenţă ar avea şi o explicaţie…

Cel puţin asta susţin sursele cancan.ro, care au aflat că ştirista nu are din nou probleme din cauza noului coronavirus chinezesc.


Da, Andreea Esca a minţit publicul cu zâmbetul pe buze! Există dovezi-bombă

Andeea Esca este cea mai mare ipocrită din media? Banciu a prins-o şi a executat-o


„Esca se află în concediu, iar Oana Andoni i-a luat locul”, arată sursa citată. Chiar şi aşa, un semn de întrebare există şi este legat de analizele copiilor.

Conform cancan.ro, Alexia și Aris au petrecut peste două ore la clinica particulară, „urmând ca rezultatul să fie anunțat după-amiază”.

Altfel, amintim că după episodul în care a fost depistată pozitiv cu Covid-19, Andreea Esca a acordat un interviu care a stârnit numeroase reacţii.

La puţin timp după aceea, ea revenea la pupitrul Ştirilor Pro Tv, iar în urma celor întâmplate a decis să adopte o atitudine preventivă.


Andreea Esca a găsit strategia ideală pentru ca publicul să uite toate controversele?

Andreea Esca şi miliardarul George Soros! Legătură confirmată chiar de vedeta Pro Tv


Înainte de a fi testată pozitiv cu noul coronavirus, Esca s-a distrat alături de alte vedete din Pro Tv la o petrecere organizată pe litoralul Mării Negre.

Acolo nu s-a ținut cont de distanțarea socială și nici nu au fost purtate măşti de protecţie, atitudine care a provocat multe reacţii critice în mediul online.

În apărarea ei, ştirista a precizat că problemele legate de Covid-19 nu au apărut la acel eveniment care ulterior a generat alte dezvăluiri incendiare.

„Habar nu avem de unde ne-am îmbolnăvit. Nu este legat de acea petrecere, căci până în ziua de azi nu a avut nimeni de acolo un rezultat pozitiv.


Andreea Esca şi regretul vieţii. Ce mare dramă ascunde vedeta Pro Tv? Era înainte de 1989

Război amoros dur! Andreea Esca n-o va uita vreodată pe femeia care s-a dat la soţul ei


Putem lua oricare dintre noi, oriunde și oricând. Noi ne-am protejat cât am putut de mult, am fost atenți.

Cred că toți suntem oameni și toți putem face o abatere care să ne coste sănătatea. Nu este momentul să lăsăm garda jos”, declarat Andreea Esca.

sursa: cancan.ro