Pentru emisiunea „La radio cu Andreea Esca”, de la Europa FM, colaborează două echipe. „Pe lânga colegii din radio care au în grijă documentarea pentru fiecare invitat și asigură suportul tehnic în emisie, Andreea este susținută de propria ei echipă care filmează interviurile. La finalul fiecărei emisiuni, interviurile vor putea fi găsite pe site-urile andreeaesca. com, europafm.ro, dar și pe paginile de Facebook Europa FM, respectiv Andreea Esca”, povestește directorul de programe, George Zafiu.

În ceea ce privește audiența, echipa de la Europa FM nu are emoții. „N-avem nicio îndoială că audiența o sa fie bună pentru că știm profesionalismul Andreei, și formatul emisiunii – care nu e un simplu interviu, ci are niște rubrici care suntem siguri că vor fi memorabile pentru ascultători și provocatoare pentru invitați. Dar, pentru moment, emisiunea este gândită ca un show de weekend.

Pe pârtie

Andreea Esca a revenit pe pârtia de schi după cinci ani de absenţă, de la accidentul suferit, când un snowboard aproape că i-a retezat piciorul. Pentru a nu avea probleme, la recomandarea medicului, jurnalista a purtat o genunchieră specială cu întărituri pe părți. „A fost foarte bine, iar piciorul nu mi-a făcut nicio problemă”, a spus Andreea.


FOTO: Andreea, întâmpinată cu tort