Evenimentul Zilei > Actualitate > Andreea Esca, de senzaţie la Valentino
Andreea Esca, de senzaţie la Valentino

Andreea Esca, de senzaţie la Valentino

Magazinul Valentino s-a dovedit, vineri seară, neîncăpător pentru vedetele prezente la deschiderea reprezentanţei din J.W. Marriott Hotel.

Pe covorul din faţa magazinului au păşit o droaie de vedete din televiziune, muzică şi modă. Printre ele, Ilie Năstase, însoţit de Brigitte Sfăt, Andreea Raicu, Virgil Ianţu, Raluca Lăzăruţ, Carmen Brumă, Andreea Ibacka şi Laura Cosoi.
Cuplul format din Andreea Esca şi Alexandre Eram a spus "prezent" la eveniment, iar Simona Pătruleasa a venit şi ea împreună cu soţul ei. Şi Romaniţa Iovan a fost însoţită de iubit, pe când lui Mihai Albu nu i s-a alăturat soţia Iulia.
La vizionarea magazinului au mai apărut Oana Roman, Giulia Jianu, Mirela Stelea, Ana-Maria Prodan şi alţii. După ce au admirat piesele de vestimentaţie, încălţămintea, genţile şi accesoriile, vedetele au savurat un pahar de şampanie.
Cocktailul a avut loc în magazin, dar şi pe holul din faţa lui, din cauza numărului mare de personalităţi care au umplut incinta.
Esca, îmbrăcată în rochie Valentino
Dintre invitaţi s-a remarcat Andreea Esca. Prezentatoarea a venit îmbrăcată într-o rochie marca Valentino. Esca a vorbit, pentru EVZ, despre proaspăta ei achiziţie: "Am cumpărat această rochie chiar acum două luni, pentru că mi-a plăcut foarte mult. Eram la Milano şi mi-a plăcut aşa de mult, încât nu am putut să plec fără ea", a declarat vedeta.
Rochia cea neagră nu este singura de acest gen din garderoba prezentatoarei Ştirilor Pro TV. "Am mai avut o rochie foarte frumoasă roşie, care m-a fascinat şi nu am putut să rezist să nu o iau. Şi mai am câteva perechi de pantofi". Vedeta a descris produsele Valentino ca feminine, deosebite şi care "au ceva care se potriveşte cu mine".
Entuziasmul Andreei Esca a fost umbrit, pentru câteva clipe, de o altă femeie, care a apărut îmbrăcată cu o rochie identică cu a ei. Însă purtătoarea celeilalte piese s-a dovedit a fi o reprezentantă a mărcii Valentino.
Şi Andreea Raicu a avut o apariţie elegantă, într-o rochie fuchsia simplă, accesorizată cu o geantă plic neagră, cercei mari şi ceas. Ea a studiat cu atenţie hainele expuse în magazin şi a fost încântată de eveniment, deşi rochia ei nu purta sigla designerului.
"Mi se pare incredibil de mare şi incredibil de frumos, cu multe produse. Chiar neaşteptat de multe şi neaşteptat de mare", a declarat vedeta pentru EVZ.
Raicu a recunoscut că a venit doar ca să verifice cum arată magazinul. "Mie îmi place foarte mult Valentino. Deşi nu mă îmbrac, în mod normal, în lucruri de genul acesta, ci pe stilul mai sport, sunt atât de feminine, atât de rafinate şi atât de delicate", a completat Raicu.
SUCCES. Virgil Ianţu, în zona din magazin dedicată bărbaţilor
Carmen Brumă, una dintre vedetele prezente, a fost şi ea mulţumită de peisajul din magazin. "Mi se pare aşa cum mă aşteptam, foarte elegant, foarte rafinat, cu lucruri de calitate. Am văzut câteva rochii care mi-au plăcut, care sunt foarte feminine şi care mi-ar plăcea să existe în garderoba mea", a spus iubita lui Mircea Badea pentru EVZ.


Magazinul Valentino se alătură altor brand-uri celebre prezente la parterul J.W. Marriott Hotel. În galeriile comerciale The Grand Avenue se află şi reprezentanţe Louis Vuitton, Rolex, Mihai Albu şi Stefanel.
Designul magazinului îmbină clasicul cu modernul şi este împărţit în mai multe spaţii, în care se regăsesc haine din colecţii de toamnă – iarnă 2011 şi primăvară – vară 2012.
Brandul Valentino are magazine în 85 de ţări, care includ şi produse ca ceasuri, curele, cosmetice şi parfumuri. Printre clienţii fideli ai mărcii se numără EZ_Julia Roberts, Jackie Onassis, Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston, Uma Thrman, Elizabeth Hurley şi Anne Hathaway.
Faimosul roşu al brandului Valentino a împodobit reprezentanţa

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: