Andreea Bostănică, luată la întrebări despre bani: Stai cu un nene bătrân în Dubai

Andreea Bostănică, luată la întrebări despre bani: Stai cu un nene bătrân în Dubai Sursa foto: Facebook/Andreea Bostănică

Andreea Bostănică, supranumită „Regina TikTok-ului”, se laudă că are apartamente în Chișinău și București și un bolid de lux. ”Vedeta” din Republica Moldova spune că toate achizițiile le-a făcut cu banii câștigați din online.

Bostănică spune că mulți o invidiază pentru faptul că duce o viață de lux. Mai mult, ea se laudă că este una dintre cele mai bogate persoane din Republica Moldova și că s-a ridicat la un anumit nivel.

„Ce să zic dragilor, voi îmi dați hate, eu am făcut în 15 minute cât faceți voi în trei luni, de fapt, cred că mai mult. Ce să faci, asta e viața. Eu vă iubesc. Dați hate în comentarii. Este foarte amuzant pentru că oamenii mă urăsc fără niciun motiv, iar eu mă simt cu adevărat rău pentru ei, mă simt rău și asta este amuzant.

Voi invidioșilor, mi-e milă de voi sincer, mi-e milă de voi, să vă ajute Dumnezeu. Îmi dau seama ce viață tristă aveți, voi trăiți tot cu viața mea, dar asta este. De asta sunt eu aici. De asta am făcut eu în 20 de minute, cât nu faceți voi în 3 luni de muncă”, a spus Andreea Bostanică.

Ne puteți urmări și pe Google News
Andreea Bostănică

Sursa foto: Facebook/Andreea Bostănică

Andreea Bostănică, ironizată de un actor

În acest context, actorul Cătălin Lungă Cătălin Lungu a avut și el un mesaj pentru Andreea Bostănică. „La ce nivel ești, băi, omule? Care-i nivelul? Ce înseamnă, te-ai ridicat la un nivel? Că-ți permiți încă o brățară, acesta e nivel? Mă omoară asta cu nivel înalt.

Înțeleg că ești sinceră că ai lucruri scumpe, dar nu ești sinceră în sensul că nu spui de unde le ai, că e important! Inclusiv pentru copiii care te urmăresc, ca să știe cum se pot face acești bani, dacă e din TikTok sau nu. Acești tineri încearcă să fac cum faci tu și dacă nu o știu cum faci, intuiesc ei și se naște un mit că Andreea Bostanica stă cu un nene bătrân într-o casă în Dubai și el îi dă bani”, a transmis Cătălin Lungu.

Andreea Bostănică este urmărită pe TikTok de peste 6 milioane de persoane, iar filmulețele postate de ea în mediul online au milioane de vizualizări. În ultima perioadă, tânăra din Republica Moldova a arătat că primește cadouri de zeci de mii de euro și buchete de flori care abia îi încap în camera de hotel din Dubai. După opulența pe care o afișează pe internet, oamenii se întreabă  câți bani câștigă, de fapt, Andreea Bostănică din TikTok.