Evenimentul Zilei > Monden > ANDREEA BERECLEANU dă din casă. „Viața trăită alături de copii este principala noastră prioritate!”
ANDREEA BERECLEANU dă din casă. „Viața trăită alături de copii este principala noastră prioritate!”

ANDREEA BERECLEANU dă din casă. „Viața trăită alături de copii este principala noastră prioritate!”

Viață complicată pentru frumoasa Andreea Berecleanu, prezentatoarea principalului Observator, de la ora 19.00. Mamă a doi copii aproape adolescenți, frumoasa prezentatoare apelează la multă diplomație ca să facă față provocărilor.

 Așa că, știrista a pus mâna pe carte și s-a documentat. Noroc că îl are alături pe doctorul Constantin Stan, partenerul ei de viață și, cel mai probabil, viitorul soț, alături de care își crește copiii. La trei ani de la divorțul de Andrei Zaharescu, vedeta Antenei 1 a vorbit deschis despre viața sa de acasă, provocările vârstei, copii și o eventuală căsnicie.

EVZ: Copiii tăi au ajuns la vârsta adolescenţei. Cum vă înţelegeţi? Se mai întâmplă să apară certuri? Au devenit mai rebeli?


FOTO:La 11 ani, cu Petru încă se stabilesc reguliAndreea Berecleanu: Eva are aproape 15 ani, Petru aproape 11. Asta înseamnă un adolescent şi un preadolescent. Dar dincolo de aceste repere, dincolo de profunzimea şi maturitatea gândirii lor, ei se bucură din plin de copilărie şi au încă reflexe copilăreşti. Discutăm, comunicăm, negociem, stabilim reguli, ne respectăm. Au accese de personalitate, aşa cum mă aşteptam. Nici nu aş fi crezut că vor fi altfel, sunt pregătită:).


FOTO: Discuții cu Eva despre băieți și carieră