Andreea Balan şi Keo, sărut tandru la concertul din parcul Tineretulu​i

Andreea Balan şi Keo, sărut tandru la concertul din parcul Tineretulu​i

Deşi formează un cuplu, Andreea Balan şi Keo nu obişnuiesc să apară împreună în public. La show-ul turneului Mix Music Evo 2012 din Bucureşti, ei au surprins asistenţa cu o scenă intimă.

Deşi se ştie că au o relaţie de durată, Andreea Balan şi Keo nu obişnuiesc să o afişeze. Cum însă nu s-au văzut de mult timp, atât Andreea, cât şi Keo fiind capete de afiş ale turneului naţional Mix Music Evo 2012 încă de la început, şi au susţinut recitaluri în cele 15 oraşe prin care a trecut turneul, dar niciodată pe aceeaşi scenă, momentul lor a venit aseară.

Uimiţi, fanii celor doi, au văzut cum Andreea Balan s-a urcat pe scenă, pe ultima piesă cântată de Keo, în cadrul concertului său, "Azi vii, mâine pleci') şi a început să cânte cu el în duet, iar la final l-a sărutat spre deliciul miilor de spectatori.

''A fost o mare surpiza pentru mine si categoric, mai mult decât plăcută! Ca să nu existe speculaţii, piesa ''Azi vii,mâine pleci'' nu este o dedicaţie pentru Andreea, dar m-am bucurat enorm că a urcat pe scenă şi am cântat-o împreună!'', a declarat Keo. Andreea Bălan spune că a făcut doar ceea ce a simţit şi că: "am vrut sa fie o surpriză plăcută pentru Keo şi exact aşa a fost, dar sincer, nu mă aşteptam ca publicul să reacţioneze atât de intens şi de bine''.

Ne puteți urmări și pe Google News