Și-anume telefonul care a anunțat-o că tatăl ei a murit chiar în timp ce susținea examenul de Bacalaureat. 

În urmă cu aproape 20 de ani,  imediat după absolvirea liceului, Andreea Antonescu a trăit o experiență care a marcat-o profund. Se întâmpla chiar în timpul examenului de Bacalureat, atunci când artista a primit un telefon care a anunțat-o că tată ei a murit.

 „Eu plecasem de acasă. Mă jur, nu o făcusem pentru că eram îndrăgostită. Nici pomeneală de vreo îndrăgosteală de Iustin, așa cum se spunea pe atunci, așa cum a rămas în "istoria" presei care specula povestea.

Nu, plecasem de acasă pentru că voiam să îi dovedesc ceva tatălui meu. Adică, el, tot timpul, îmi spunea că nu o să reușesc, că nu o să fac față… Mă ocupam și de muzică, și de școală, deja mă mutasem de la Galați, la București.

La Galați făcusem realul, la București eram la uman, aveam o oră de matematică pe săptămână, dar franceză făceam de nu mai puteam…

Iar tatăl meu era inginer și voia să mă descurc la două materii: engleză și matematică”, a povestit Andreea Antonescu, într-un interviu pentru wowbiz.ro. 

„Țineam să le arăt tuturor că pot să fac o treabă excelentă fără să mai fie și presiune asupra mea. Așa că, m-am dus de capul meu, la Bacalaureat, în București.

Eram pregătită să fac față oricăror subiecte, și așa eram mai "tocilară" de felul meu, învățam bine, chiar dacă asta însemna să dorm doar trei ore pe noapte. Și, după ce la Română oral am luat un 10, la franceză a venit nota care m-a demoralizat: 8. Slab, cea mai mică notă a mea de la Bac…

Dar, ambițioasă, mă pregăteam din plin pentru matematică, chiar dacă, pentru mine, nu era foarte grea materia după ce la Galați făcusem câte 7 sau 8 ore pe săptămână și eu ajunsesem la București să fac una singură. Și, în dimineața zilei de 2 iulie, pe la ora 05.00 mi-a sunat telefonul. Era mama, plângea… Mi-a spus:  „Andreea, a murit tati”…. Prima oară nu am înțeles.

Mama a repetat și, din acel moment, nu îmi aduc aminte prea multe…. Urlam, țipam, nu știu ce am făcut”, a mai povestit Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu a recunoscut că atunci se afla la începutul carierei în muzică, și că tocmai fugise de-acasă, tocmai pentru a-i arăta tatălui ei că se poate descurca de una singură.

Te-ar putea interesa și: