Vedete erau și înainte, dar de când sunt juraţi la „Românii au talent”, Andra și Andi nu mai pot să meargă liniștiți pe stradă. Vedetele emisiunii de la Pro TV au parte de abordări inedite din partea prietenilor sau rudelor concurenților. „Oamenii m-au oprit pe stradă, unii mi-au mulțumit că rudele sau prietenii lor s-au calificat mai departe, alții au vrut să știe de ce protejații lor nu au ajuns în finală. E foarte dificil să le explici situația tuturor. Te simți vinovat că nu toată lumea iese fericită din această competiție”, a povestit Andra.

Andi Moisescu a trăit o întâmplare amuzantă în piață. „Chiar ieri când m-am oprit să cumpăr pepeni, cei trei vânzători au simțit că a venit și momentul lor și n-au ezitat să-mi ofere o mică demonstrație de îndemânare, citez “numai bună pentru Românii au talent, domnu’ Andi”. Mă bucur că oamenii au înțeles adevărata magie a acestei emisiuni. Poate transforma peste noapte oameni obișnuiți în adevărate vedete, doar pe baza unui talent, de cele mai multe ori neîmpărtășit”, a spus Andi.

Uneori, concurenții respinși nu vor să renunțe. „Mi-au mai scris pe Facebook, erau mesaje private, leam explicat tuturor de ce s-a ajuns în acel punct. Îi înțeleg, fiecare om care se știe talentat la ceva vrea neapărat să treacă în etapa următoare. E foarte greu să decizi, uneori. După cum e foarte greu să le explici unor oameni care nu au talent care e situația”, a povestit Andra.

Ana Maria Modalca, producător „Românii au talent” a dezvăluit pentru EVZ ce urmează în noua ediție. „Românii au talent începe în această toamnă preselecțiile pentru un nou sezon, difuzat în 2015. Andra și Andi Moisescu vor căuta cel mai spectaculos și inedit talent și sunt foarte încrezători în noul sezon al emisiunii şi în descoperirea unor noi eroi. Andrei și lui Andi li se va alătura la masa juriului în mod sigur un personaj spectaculos și savuros, o personalitate complexă, care va aduce valoare adaugată echipei juriului și formatului”.