Cătălin Măruţă s-a schimbat. Responsabilitatea de părinte a temperat impulsurile de moment ale vedetei "Happy Hour", care-şi doreşte să fie un tată cu normă întreagă pentru fiul lui.

"Sigur am devenit şi mai raţional decât eram. Între a avea grija ta şi a avea grija unui copil sunt diferenţe uriaşe. Eu cred că orice om se schimbă atunci când ştie că va deveni părinte. Altfel se iau deciziile în această situaţie, nimic nu mai e la voia întâmplării, nimic nu se mai petrece impulsiv. Probabil că atunci când copilul se va naşte voi simţi şi mai bine aceste schimbări, acum nu pot decât să le bănuiesc…", a spus vedeta pentru EVZ.

În mai puţin de o lună, Andra şi Cătălin Măruţă vor deveni mami şi tati pentru micuţul David. După cum au anunţat vedetele, naşterea este programată între 10 şi 20 martie. Deşi termenul este foarte aproape, Andra nu este hotărâtă dacă va naşte la Spitalul Polizu sau într-o clinică privată.

"Am hotărât să nasc în România, am norocul şi privilegiul să fiu îngrijită de un medic minunat, profesor doctor Nicolae Poiană, şi de aceea nu văd de ce aş pleca în străinătate pentru asta. Sunt sigură că totul va fi bine. Cât despre locul exact, am să-l comunic la vremea respectivă, încă n-am hotărât sută la sută în ce clinică voi naşte", a spus cântăreaţa.

Până când îşi va aduce băiatul acasă, Andra exersează îndatoririle de mămică schimbând scutecele nepoţelul ei de două luni şi jumătate şi nu renunţă la înregistrări. Daca totul va merge bine se va putea întoarce în juriul "Românii au talent" la două săptâmâni după naştere, iar la concerte – în câteva luni.

INTERVIU

Pregătiţi moral şi "administrativ"

ANDRA

EVZ: Eşti emoţionată?
Andra:
Sigur că sunt emoţionată, e un moment esenţial din viaţa unei femei. Mai ales că e primul meu copil şi sunt o mamă tânără faţă de media lumii moderne. Abia aştept, nici nu-mi vine să cred că termenul este atât de aproape.

Aţi pregătit camera copilului?
În linii mari, camera e pregătită, am luat lucrurile de bază, le-am aranjat frumos, îmi place, e ca în filmele în care vedeam camere de bebeluşi şi tânjeam să fiu mamă. Vom mai face diverse aranjamente de ultim moment, dar noi suntem pregătiţi şi moral, şi… să zicem "administrativ", să fim părinţi.

Mai înregistrezi melodii noi?
Da, absolut, fiindcă la muzică nu renunţ orice-ar fi. Renunţ doar la concerte, în primele luni în care voi sta mai mult cu bebeluşul, dar chiar şi în acest interval voi face nişte înregistrari în studio. Vreau să-mi urmez cariera mai departe şi vreau ca acest copil să fie mândru de mămica lui.

Acum ai o carieră solidă. Ţi-a spus cineva, vreodată, la început, că nu ai talent?
Nu-mi amintesc neapărat să-mi fi spus cineva că nu am talent, dar am trecut şi prin dezamăgiri, fireşte, nu se poate fără aşa ceva. Când nu am reuşit să ajung acolo unde voiam în clipa aia, m-am gândit că poate nu eram destul de bună pentru meseria asta. Din fericire, anii care au urmat m-au contrazis. Eu de aceea evit să descurajez dur concurenţii, încerc să-i menajez, pentru că ştiu ce greu este să renunţi la visuri.

<iframe title="YouTube video player" width="610" height="488" src="http://www.youtube.com/embed/1rdVRxgwqas" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

CĂTĂLIN

EVZ: V-aţi hotărât care va fi cel de-al doilea prenume?
Cătălin Măruţă:
Ne-am gândit la David-Ştefan, la David-Robert… Sută la sută vom şti numai atunci când se naşte copilul, poate ţine şi de stare, de moment, nu ştiu… Poate ceva din expresia copilului ne va inspira. Ştiu părinţi care n-au planificat niciun nume pentru copil, au vrut mai întâi să-l ţină în braţe, să vadă ce idei au, ce simt atunci. Noi ne-am gândit orientativ deci, dar sigur-sigur vom şti doar în acel moment.

Vei schimba scutece, te vei scula noaptea…?
Nu mă tem de responsabilitate. Cât despre trezit noaptea, sper să funcţioneze intuiţia paternă, despre care vorbeşte toată lumea. Doar că, atunci când ai bebeluş, nu cred că te mai trezeşti doar dacă porneşte alarma unui vecin sau trec pompierii pe stradă, cred că funcţionează un extra-simţ, o grijă în plus. Mă voi trezi oricând noaptea, fericit, pentru copilul meu.

Cine vă va ajuta la creşterea copilului?
În primul rând, ne vor ajuta părinţii noştri. Părinţii Andrei sunt deja în Bucureşti, locuiesc aproape de noi, iar ai mei vor veni şi ei o perioadă, sunt foarte emoţionaţi că vor fi bunici. Ne vor ajuta, au experienţă, şi-au crescut copiii frumos şi le e dor să ţină un bebeluş în braţe. Bine, noi am vrea să petrecem cât mai mult timp cu copilul, mai ales în primele săptămâni, fiindcă suntem părinţii lui, pe urmă vom vedea de cât ajutor avem nevoie.