Evenimentul Zilei > Monden > Andi Moisescu şi marea taină a vieţii lui. După zeci de ani a simţit nevoia s-o spună
Andi Moisescu şi marea taină a vieţii lui. După zeci de ani a simţit nevoia s-o spună

Andi Moisescu şi marea taină a vieţii lui. După zeci de ani a simţit nevoia s-o spună

Unul dintre veteranii postului Pro Tv, Andi Moisescu, a vorbit recent despre o mare pasiune a sa, alta decât cea legată de muzică.

Mulţi dintre fanii lui Andi Moisescu ştiu deja că acesta cochetează încă din adolescenţă cu activitatea de DJ, dar înainte a mai fost foarte atras de altceva.

Până la vremurile când evolua la platane, prezentatorul celor de la Pro Tv a făcut sport de performanţă. Andi Moisescu se poate lăuda cu 7 ani de patinaj-viteză.

Dezvăluire a făcut-o şi în trecut, dar ultima oară a adus-o în prim-plan prin intermediul unui dialog despre participarea lui ca DJ la festivalul UNTOLD.

Realizatorul emisiunii Apropo TV a confirmat că era pregătit să evolueze pe o scenă mare, în fața a mii de oameni, dar
pandemia de COVID-19 a anulat planurile.

Toate spectacolele și festivalurile mari au fost anulate chiar după ce Andi Moisescu acceptase propunerea organizatorilor de la UNTOLD de a mixa muzică pe scena festivalului.

„Acum trebuie să așteptăm să ne reîntoarcem la normalitate, ca să se poată reface UNTOLD. Este deja agreată o astfel de colaborare.

Sigur că o să mă duc către o scenă care cred eu că mi se potrivește mai bine, respectiv spre Nostalgia. Nici nu mă gândesc că m-ați crede dacă m-aș apuca astăzi să pun numai muzică trap.

O să mă credeți când o să pun muzica ce se vede pe fața mea, findcă eu o trăiesc”, a declarat juratul de la Românii au talent.

În ciuda faptului că nu-l caracterizează stilul muzical din ultimii ani, Moisescu a confirmat că au fost şi momente în care a trebuit să asculte publicul.

„Am avut un party la Miercurea Ciuc, un oraș de care eu sunt foarte atașat, pentru că am făcut patinaj viteză când eram copil și acolo era singurul loc unde puteam să ne antrenăm serios, unde exista o pistă olimpică.

La Miercurea Ciuc petreceam câte două luni și jumătate în fiecare an, deci e un fel de a doua mea casă. Acum ceva vreme, înainte de pandemie, am fost invitat de niște prieteni care dețin un club acolo să vin să fac o petrecere.

Erau numai tineri în club, 18-19 ani. Când am văzut publicul, am zis că nu pot să pun doar muzică de-a mea, ci trebuie să mă duc în zona lor.

Când am pus prima piesă de trap, s-a rupt clubul în acel moment”, a povestit Andi Moisescu.

Într-un dialog purtat pe Facebook în februarie 2020 cu unul dintre urmăritorii săi, acesta dezvăluia şi cine i-au fost antrenorii din copilărie.

„Nu stiam ca ai facut patinaj viteza!

Cu Pisti Demeny? Mâine doi patinatori de viteza categoria Master 50 si Master 65 participa la Campionatele Mondiale de Sprint 2020 la Calgary Canada…”, i-a spus fanul.

„Chiar așa. Demeny și l-am prins pe Orlando. Foarte corect. Mă bucur să aflu că încă mai avem patinatori. Am fost acum 2 ani la Ciuc și-am văzut că s-a ales praful de pista noastră. Noroc cu short track-ul”, a fost reacţia lui Andi Moisescu.

sursa: libertatea.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: