Localul controversatului om de afaceri Pescobar nu avea autorizație de securitate la incendiu și nici asigurare.
Pescobar, cercetat penal. S-a deschis dosar penal pentru distrugere din culpă, după incendiul de la Taverna Racilor din Snagov. Localul controversatului om de afaceri Pescobar nu avea autorizație de securitate la incendiu și nici asigurare.
Pescobar, amendat anterior
În urmă cu trei luni, omul de afaceri a fost amendat cu 60.000 lei, iar locația a fost închisă de inspectorii ANPC din cauza mizeriei și a alimentelor neconforme.
O anchetă care a fost deja demarată va stabili cauza incendiului de pe malul lacului Snagov.
Din restaurantul Taverna Racilor Snagov nu a mai rămas aproape nimic. Aproape întreaga clădire a fost mistuită de flăcări.
Paul Nicolau zis și Pescobar nu părea a fi foarte afectat de faptul că restaurantul din Snagov a ars în totalitate. Pe rețelele de socializare, afaceristul a precizat că totul se va reconstrui.
Locația din Snagov a ars din temelii
Pompierii au confirmat cele spuse de Pescobar, nu au fost victime, însă intervenția este una dificilă și de lungă durată. Asta pentru că flăcările s-au extins și la acoperiș. Construcția din lemn îngreunează intervenția pompierilor.
În spatele restaurantului deținut de Paul Nicolau se află pădurea, prin urmarea salavatorii au luat măsurile necesare pentru a preveni extinderea flăcărilor spre zona respectivă.
Angajații s-ua auto evacuat la timp. Niciua dintre cele 13 persoane nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. În ceea ce privește autorizația de incendiu, reprezentanții ISU au subliniat că la restaurantul administrat de Pescobar s-au făcut mai multe controale. Ulterior, oraganele abilitate vor stabili și condițiile de legalitate din acest punct de vedere.
Pescobar, un personaj controversat și apreciat în același timp
Paul Nicolau zis și Pescobar a intrat în atenția publicului grație campaniilor de promovare a lanțurilor pe care le deține.
Omul de afaceri a intrat și mai mult în atenția publicului după ce restaurantele sale specializate în prepararea fructelor de mare au fost închise de ANPC. În prezent are mai multe locații în Capitală și în Timișoara. De curând Paul Nicolau a mai deschis un restaurant în Cluj.