O jurnalistă a BBC a pretins că este imigrantă ilegală şi vrea o căsătorie de formă pentru a rămâne în Marea Britanie, în timp ce un alt reporter a însoţit-o prezentându-se drept unchiul acesteia.
Peter şi Ricardo, liderii grupării, s-au lăudat reporterilor că au "aranjat" astfel de căsătorii "de multe ori", pentru 10.000 de lire. Ei au oferit două potenţiale soţii, ambele subliniind clar că nu sunt lesbiene dar sunt dispuse să pretindă acest lucru şi să se căsătoreasca pentru bani cu oricine.

„Ne vom ţine de mână”

Una dintre fete, Alexandra, a declarat că a organizat astfel de căsătorii anterior şi că ştie cum să îi minta pe ofiţerii serviciului pentru imigrari. "Trebuie să declarăm că locuim împreună. Acest lucru nu se va întâmpla dar aşa trebuie să declaram", afirma ea.
Alexandra a afirmat, de asemenea, că poate aranja o sesiune de fotografii "romantice" cu ea şi jurnalista sub acoperire, care să convingă autorităţile că sunt într-o relaţie serioasă, adăugând: "ne vom ţine de mână, ne vom îmbrăţişa… trebuie".
Liderul gruparii, Ricardo, susţine că nu a avut niciodată probleme cu poliţia sau cu serviciul pentru imigrări. Susţine că este mai uşor de aranjat căsătorii false între persoanele de acelaşi sex decât în cazul unor cupluri heterosexuale. "Spui: sunt gay. Şi nicio intrebare pentru tine. Este uşor pentru gay", afirmă el.
Ca urmare a acestor dezvăluiri, autorităţile britanice au promis o anchetă pentru descoperirea eventualelor căsătorii aranjate între persoane de acelaşi sex.