Evenimentul Zilei > Sport > Bombă în sport! Mutare spectaculoasă pentru Anamaria Prodan
Bombă în sport! Mutare spectaculoasă pentru Anamaria Prodan

Bombă în sport! Mutare spectaculoasă pentru Anamaria Prodan

Impresarul Anamaria Prodan se pregătește să facă o mutare cu totul spectaculoasă pentru preluarea Clubului FC Argeș alături de avocatul Dan Idita și omul de afaceri Claudiu Florica, cel care a fost acuzat de spălare de bani în dosarul „Microsoft”.

Anamaria Prodan, alături de avocatul Dan Idita și omul de afaceri Claudiu Florica, au discuta marți seara cu oficialitățile din Pitești. Întâlnirea a fost confirmată și de Cristian Gentea, șeful PSD Pitești, președinte executiv al PSD Argeș, și președintele Consiliului de Administrație al FC Argeș, informează gsp.ro

„Da, discuțiile sunt avansate! Trebuie să facem o asociație sportivă. Noi nu avem drept de promovare, iar până la 30 iunie trebuie să schimbăm entitatea clubului din public în privat. Dânșii și-au manifestat intenția de a veni lângă noi în calitate de finanțatori. Rămâne de văzut dacă vom bate palma cu dânșii sau cu altcineva.

Dânșii sunt cei mai insistenți, sunt hotărâți, la fel suntem și noi, pentru că la anul vrem să promovăm. Dan Idita (n.r – apropiat al familiei Reghecampf) știe foarte bine partea juridică, a fost prezent, ne ajută. De altfel, zilele viitoare va începe o discuție între juriști. 

Domnul Claudiu Florică dorește să vină investitor la FC Argeș, el a fost cel care ne-a contactat”, a declarat Cristian Gentea. 

Anamaria Prodan, Claudiu Florică și Dan Idita nu au fost prea încântați de întâlnirea pe care au avut-o la Pitești, aceștia fiind reticenți că tranzacția s-ar putea materializa/ 

Anamaria Prodan nu a putut fi contactată pentru a da mai multe detalii. 

FC Argeș aparține în continuare de Primăria din Pitești, iar promovarea ar fi posibilă doar în cazul în care clubul își schimbă forma juridică. FRF interzice în mod clar ca echipele de drept public să promoveze în Liga 1.