Cum se spune că dacă „schimbi locul, schimbi norocul”, cântăreața a lăsat, de un an, New York pentru Los Angeles, unde se simte foarte bine și are mulți prieteni și spune că „sunt mai multe oportunităţi în L.A. decât în alte părţi, dar dacă stai în casă, tot degeaba locuieşti „la Hollywood”, a dezvăluit Anamaria Ferentz, într-un interviu pentru EVZ.

Cântăreața, care a avut câteva spectacole pentru românii din Statele Unite, declară că este greu pentru un artist român să se îmbogățească în SUA.

„În ziua de azi nu se mai fac bani în acest domeniu cum se făceau… Nici spectacolele nu mai sunt atât de multe, mă refer în România… Şi în plus, sunt mult mai mulţi artişti decât erau până în 2010. Dar, asta e la modul general… Sunt artişti care indiferent de situaţie au spectacole şi deja cânta peste hotare, la alte preţuri şi în alte condiţii… În America, din spectacole, se câştigă mai puţini bani decât în România. Mă refer la preţ plătit pe spectacol. Dar depinde şi de câte spectacole se organizează. Nu sunt atât de mulţi cântăreţi români care să locuiască acolo şi oferta este mai mică decât cererea”, a adăugat cântăreața.

„Am avut dureri îngrozitoare”

După 10 zile de chinuri, Anamaria Ferentz s-a întors la săriturile în apă, care i-au cauzat atâtea probleme. În urmă cu o lună, cântăreața răspundea bucuroasă invitației de a participa la emisiunea „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1, mai ales că dorea să-și învingă teama de apă. Parcă urmărită de ghinion, cântăreața a avut parte, după primele antrenamente, de o accidentare.

„Mi-am accidentat coccisul (capătul coloanei) mai exact „codiţa”. Am avut dureri îngrozitoare. Am stat pe un colac, am şi dormit pe el, iar noaptea de câte ori mă întorceam în somn, era cu cântec… Şi la emisiuni, nunţi sau pe unde a trebuit să mai merg în perioada aceasta am fost cu nedespărţitul colăcel. A fost prietenul meu timp de 2 săptămâni şi ceva…:)) Am mai căzut în fund la ski dar, una e să cazi de la nivelul înălţimii tale şi alta este de la 5 metri. Mi-au ieşit ochii din cap de durere… Niciodată să nu spuneţi „mă doare în fund”, va zic eu: e groaznică durerea :))

Şi cu toate acestea, nu am renunţat la emisiunea „Splash. Vedete la apă!” şi nici la săriturile în apă. Când îmi propun ceva , merg până la capăt”, a dezvăluit Anamaria Ferentz pentru EVZ.