Evenimentul Zilei > Actualitate > ANALIZA unui DEZASTRU. „Nu se poate, se întorc foştii jucători de la Dinamo în morminte cu asemenea atacanţi”
ANALIZA unui DEZASTRU. „Nu se poate, se întorc foştii jucători de la Dinamo în morminte cu asemenea atacanţi”

ANALIZA unui DEZASTRU. „Nu se poate, se întorc foştii jucători de la Dinamo în morminte cu asemenea atacanţi”

Cornel Dinu a deplâns situația de la Dinamo și a afirmat că Mircea Rednic are nevoie de 10 jucători pentru a ieși din mediocritate.

Cornel Dinu a făcut din nou o analiză tăioasă, ce privește situația echipei Dinamo. „Procurorul” a criticat compartimentul ofensiv și a afirmat că antrenorul Mircea Rednic ar avea nevoie de vreo 10 jucători pentru a forma o echipă decentă.

„Realizarea lui Dinamo la ora actuală ar fi dacă ar scăpa de lupta pentru retrogradare. Ar fi un miracol ca Dinamo să prindă play-off-ul. Nu se poate, se întorc foştii jucători de la Dinamo în morminte cu asemenea atacanţi! Am văzut că Rednic face discuţia aceasta, spune că îi mai trebuie patru sau cinci jucători. Nu, Mircea, îţi trebuie vreo zece la ora actuală! Dinamo are o apărare ciur, un mijloc care bâlbâie în ceaţă, nu creează absolut nimic. Cooper e bun la acţiunile de plantat pe zone defrişate, împinge în gazon, înţeapă gazonul când aleargă. Bineînţeles, atacul este în pom”, a spus Dinu la Telekom Sport.