Evenimentul Zilei > Actualitate > ANAF vinde acţiunile fiicelor lui Voiculescu
ANAF vinde acţiunile fiicelor lui Voiculescu

ANAF vinde acţiunile fiicelor lui Voiculescu

ANAF scoate la vânzare acţiunile deţinute de fiicele Dan Voiculescu la compania Sanagra. Potrivit unui anunţ publicat pe site-ul ANAF, fiscul organizează o licitaţie publică, pe 26 octombrie, pentru vânzarea unui numar de acţiuni pe care fiicele omului de afaceri Dan Voiculescu, Camelia Rodica şi Corina Mirela Voiculescu, le deţin la compania SC Sanagra SA din judeţul Mureş.

Este vorba despre 306 acţiuni deţinute de Camelia Rodica, pentru care preţul de pornire este de 1,463 milioane de lei, fără TVA, şi despre 351 de acţiuni deţinute la aceeaşi companie de Corina Mirela Voiculescu, pentru care preţul de pornire este de 1,678 milioane de lei, fără TVA. Licitaţia va avea loc pe 26 octombrie.

Societatea Sanagra, din judeţul Mureş, are ca obiect de activitate „creşterea bovinelor de lapte”, potrivit datelor de pe portalul Ministerului Finanţelor. Anul trecut, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 7,14 milioane de lei şi o pierdere de 4,85 milioane de lei.

ANAF va scoate la vânzare sediile Grivco, Intact, şi cele ale televiziunilor Antena 1 şi Antena3, imobile care i-au aparţinut lui Dan Voiculescu, dar au fost confiscate de către stat în urma sentinţei din Dosarul ICA, iar preţul de pornire este de 15 milioane de euro. Fiscul a finalizat evaluarea celor trei imobile şi le va scoate la mezat.

Cel mai scump este evaluat turnul Grivco din Strada Gârlei nr. 1B, lot 2, la care licitaţia va porni de la 8,3 milioane de euro. Pentru imobilul din Strada Gârlei nr. 1B, lot 1, valoarea de piaţă este calculată la 3,5 milioane de euro, în vreme sediul Antenei 1 şi Antenei 3 din Şoseaua Bucureşti-Ploieşti nr. 25-27, a fost estimat la o valoare de 3,4 milioane de euro, scrie adevarul.ro