Evenimentul Zilei > Actualitate > Amuzament total pe Facebook ca de la reacție la reacții: „Închiriez câine pentru protest. Rog seriozitate”
Amuzament total pe Facebook ca de la reacție la reacții: „Închiriez câine pentru protest. Rog seriozitate”

Amuzament total pe Facebook ca de la reacție la reacții: „Închiriez câine pentru protest. Rog seriozitate”

Simţul umorului este la el acasă. Ce a urmat pe Facebook după ce presa a înformat că la miting foarte mulţi protestatari au venit însoţiţi de animalele de companie, este realmente hazliu..

Imediat după proteste, Facebook-ul s-a umplut mai mult decât oricând de mesaje și fotografii despre câini, pisici și chiar alte drăgălașe animale de companie, cum ar fi șerpi.

Totul a pornit de la afirmația cuiva la un canal de televiziune că s-ar fi plătit 50 lei de participant și 30 lei de câine. Reacția la… reacție a înroșit (fără nici o aluzie la geaca președintelui sau alte culori politice) Facebook-ul.

"Ce stăpân se va putea uita de acum în ochii câinelui sau fără măcar o urmă de suspiciune? Oare a luat mai mult ca mine?”

Nu vedeti poze cu pisici la mine pe wall, dar aici e vorba de un mesaj politic”

  • "Știe cineva cât este pentru peruși?”
  • "50 lei pentru oameni, 30 lei pentru caini și nimic pentru pisici?”
  • "E război în casă. Cele 3 pisici sunt supărate că cei 2 câini pot da o lovitură de stat și să fie și plătiți pentru asta, iar ele, nu!"
  • "Nu vedeti poze cu pisici la mine pe wall, dar aici e vorba de un mesaj politic”
  • "Mă simt păcălită. Când m-am întors acasă de la protest, în portofel aveam tot atâția bani câți aveam și când am plecat spre Universitate…"
  • "Te înteleg perfect! Așa am pătit și eu care m-am dus cu șarpele. Am făcut socoteala 50 de om și 50 de sarpe =100 lei. Am ajuns acasa am bagat mana in buzunar și era doar șarpele. Nici un ban în plus. Huooo".
  • (mesaje care însoțesc fotografiile cu pisici:) "Boss, facem şi noi nişte lei? Da' sună şi tu la Soros, fă o contraofertă la ăia 30 de lei pentru câini, că abia îmi ajung de un sac de nisip, realtează parlamentor.ro