Americanii, obsedați de suplimentele dubioase

Americanii, obsedați de suplimentele dubioase

Americanii sunt obsedați de suplimentele dubioase și nereglementate. Dar se pare că ar exista câteva care chiar funcționează.

Vitamina DAmericanii - mai mult de jumătate dintre ei - consumă în mod regulat suplimente alimentare, ceea ce este de așteptat să formeze o industrie globală masivă, în valoare de 200 de miliarde de dolari până în 2025.

Cu toate acestea, Legea din 1994 privind sănătatea și educația în materie de suplimente alimentare limitează capacitatea FDA de a reglementa produsele comercializate ca suplimente alimentare, punând utilizatorii în pericol.

Dr. Lisa Young, dietetician-nutriționist înregistrat în New York și autor al cărților „Finally Full, Finally Slim” și „The Portion Teller Plan”, avertizează că suplimentele pe bază de plante nu sunt reglementate de FDA, ceea ce face ca acestea să fie consumate pe propriul risc.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ce pastile iau americanii

Mai multe plante, printre care Echinacea, ghimbirul și turmericul, ginkgo, vitamina D, uleiul de aglicei și drojdia roșie de orez, au fost folosite pentru a trata o varietate de afecțiuni de sănătate.

Echinacea este cel mai bine cunoscută pentru tratarea răcelii comune, gripei, durerii, inflamației, migrenelor și a altor probleme de sănătate.

S-a demonstrat că ghimbirul ameliorează greața, vărsăturile și răul de mișcare, în special în cazul femeilor însărcinate și al celor care fac chimioterapie.

Turmericul este bine cunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatorii, care ajută la tratarea artritei, a tulburărilor articulare, a colitei, a alergiilor și a infecțiilor.

Pastile care ar putea să funcționeze

Vitamina D, pe care corpul nostru o produce atunci când este expus la lumina soarelui, este dificil de obținut din surse alimentare, în special pentru adulții în vârstă, persoanele cu boli cronice și persoanele cu pielea mai închisă la culoare.

Mulți adulți beneficiază de suplimente, în special de vitamina D3.

Uleiul de aglicei are proprietăți antiinflamatorii și s-a demonstrat că ajută în cazul unor afecțiuni precum dermatita atopică și neuropatia diabetică.

Potrivit unui studiu din 2018, suplimentul este eficient în reducerea severității bufeurilor și în îmbunătățirea calității vieții femeilor care trec prin menopauză și poate ajuta, de asemenea, cu simptomele sindromului premenstrual (PMS).

Americanii și vitaminele

Drojdia roșie de orez conține puternica statină monacolin K, care se găsește, de asemenea, în lovastatina (Altoprev), un medicament prescris pentru scăderea colesterolului.

Deși suplimentul este în general considerat sigur, acesta poate provoca aceleași efecte secundare ca și medicamentele cu statine (disconfort la stomac, arsuri la stomac, gaze și dureri de cap).

În concluzie, în timp ce unele suplimente pot oferi beneficii reale și pe termen lung pentru sănătate, acestea trebuie utilizate cu prudență și numai de la mărci de renume, potrivit NYPost.